![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Shumins |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Te bija tēma, ko Shumins izdzēsa.
This post has been edited by jurc: Nov 28 2006, 14:48 |
![]() ![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Jāatzīst, ka es piekrītu Shuminam par to, ka forumam gals klāt. It's SO boring. Es atveru, ieraugu, ka nekas nenotiek, izbesos, un aizeju prom. Gargh. Es neatceros pēdēju rezii, kad pavadītu šeit viarāk par 4min. BORING.
Un, manā skatījumā, boring sākās tanī mirklī, kad parādījās tie warni. Jo cilvēki tagad kaut kā bremzē ar jaunu topiku/ atbilžu raxtīšanu, jo tie, kas kaut ko filmē, parasti vinekārši noskipo, padomājot, ka tāpat nav jēgas, visticamāk, ka izdzēsīs. Man, piemēram, ļoti grūti express myself cenzūras draudos. Nav jau tā, ka man kaut kas nenormāli draudētu, taču tomēr... Nu neviens vairs neuztasīs topiku par to, ka ārā ir nenromāli auksti, kurā otakieši varēs kopīgi pabesīties par ziemas pretīgumu un izplānot globālās sasillšanas paātrināšanas mehānismu, jo "tas taču spams" un "tas taču nav par animēm". Nu, ja runāt var tikai par animēm, tad jau nav ko brīnīties, ka forums mirst. Nav jau mūsu dzīvi tikai no animēm sastāvoša. Vinelaicīgi, no otras puses, pieļaujot spama brīvību, tiks pieļauta arī newbie aktivitāte, kas var būt pat biedējoša, taču šādam gadījumam jau eksistē modi, kuriem jāiegrožo jaunā paaudze, nevis sirmgalvji, i mean, old school. Us. ^^ zin, vajag samazināt modu skaitu, jo viņi ir pārāk aktīvi. Kamēr nav pārlieku milzīga pārkāpuma, a la posts, kas sastāv no smilija, nav ko iejaukties. Brīvības trūxt, eh. Un nebrīvē viss nonīkst. (Es neatceros, kad pēdējo reizi kaut ko tik garu esmu uzraxtījuse) -------------------- ![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
QUOTE(+Chibi+ @ Jan 19 2006, 16:10) No shit. o_O Pa priekšu noteikumi, tad warni. Lamāties ar vairs nedrīkst... T_T Taisnība, ir te viss nedaudz apspīlētāks palicis, bet tas tāpēc, ka mumzzz te naak wien ar wairaaaak mazinnie kuriem patiiik sjaadas multeniites................... ![]() Nenoliegšu, es arī esmu sīks, stulbs, kaitinošs četrpadsmitgadnieks. Bet kā jau teicu pirmstam, viss būs ok! Pēc ši topika vien redzam, ka vēl ir cilvēki, kas posto, tā kā... P.S. Zefīrs GameMasteram. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 July 2025 - 19:56 |