![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Shumins |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Te bija tēma, ko Shumins izdzēsa.
This post has been edited by jurc: Nov 28 2006, 14:48 |
![]() ![]() |
alt |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 607 Joined: 19-February 04 From: Oddworld ![]() |
Tigra.. Tu aizmirsi viireishu kaartas paarstaavjus
Yuri yuri yuri... bet par forumu runaajot... Man shobriid raadaas paaraak daudz sadalju... forums ir papleties un ir slinkums ko vairaak lasiit par outdooru, skatiities kaut ko vairaak par paaris bilzju galerijaam, vai atbildeet nu jau uz taam nedaudzajaam PM, kas meedz atnaakt... es neteiktu ka forums mirst.. vnk cilveecinjiem darbs paraadiijies ![]() nav diez cik liela veelme ilgi seedeet ieksh otaku, kaut ko ciitiigi rakstiit un diskuteet par visaam iespeejamajaam teemaam... lai buutu par ko diskuteet, jaatrod piemeerots topiks, teema un jaacer ka tas nebus spams... es par otaku ![]() tas ne kas ka daudzus zinu dziivee. ir veel mezjonju barinjsh kurus neesmu satikusi, nezinu vai vajag.. te ir daudz biedru ieksh otaku.. kadri ies un naaks, bet otaku.lv paliks ja ROZE atljaus ![]() -------------------- "nav runaashanas ar durikiem, nav alus" © Kaarklinjsh
![]() http://otaku.lv/uploads/20080226_831_2006-10-31.gif |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
QUOTE(alt @ Jan 19 2006, 23:04) es neteiktu ka forums mirst.. Ļaunā, sabojāji visu prieku. Saproti, visi tagad te posto un forums paliek ne tik tukš, šis topics lika cilvēkiem aizdomāties, ka vajag forumā vairāk postot (man arī). Ja kāds te būs, kas uztraucas par šo forumu, tas nekad neiznīks, es to zinu, bet vajag taču to cilvēku atbalstīt! Shumin is the best! Forum savior! ![]() QUOTE(JurCHiX @ Jan 19 2006, 23:43) 1) tas pats kas jau iepriekš tika teikts - jaunā paaudze šo forumu pārņem ar saviem postiem (un protams starp tiem arī spams) Ja jūs atstāsiet šo forumu tad nebūs vairs labi, uzradīsies vēl kādi 10 dumji kāmīši, kā es un forums pārvērtīsies par... labāk nemaz nedomāt... -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 July 2025 - 19:57 |