![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Shumins |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Te bija tēma, ko Shumins izdzēsa.
This post has been edited by jurc: Nov 28 2006, 14:48 |
![]() ![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Par warniem. Nelaime ir taa, ka juus warnus uztverat paaraak dramatiski. Jaa, reizeem gadaas kaadu warnu ielikt tur, kur vareeja iztikt, un reizeem tiek noguleets, kur noteikti vajadzeetu, tomeer kopumaa viss tachu ir ok. Es apsolos no shiis dienas (patiesiibaa jau vakardienas) visiem saviem warniem pierakstiit publiski postaa, par ko bija warn, lai cilveeki var izlasiit un spriest: kas tomeer ir par daudz spams un kas nee. Kaa es to nosaku? Parasti jau pats esmu paaraak briivsirdiigs, bet, ja cilveeki man baksta, ka rekur tas te toch ir spams, tad es saaku skatiities, vai ir vai nav. Kopsavilkums: jums buus redzeet manu warnu paskaidrojumus publiski no shiis dienas. Liidz ar to vareesiet bljaustiities publiski utml par to, kaapeec un vai vajadzeeja. Nav tachu tie warni tik biezhi. Nelaime ir taa, ka juus neredzat, cik iisti biezhi, taapeec aiz melnaas sienas saskataat briesmoni.
Papildinaajums: Dazhi cilveeki baidaas no warn. Tad nu manas riiciibas plaans: 1. Ja tu esi sakariigs cilveeks (njemiet veeraa, ka arii Trademaak ietilpst shajaa kategorijaa manaa veerteejumaa) un spams nav vienkaarshi drausmiigs, tad es tev nosuutu PM ar zinju, ka nevajadzeetu mosh spamot, ko vinsh dara nepareizi un ieteikumus, kaa dariit pareizi vai kur izvelt savas spamoshanas tieksmes. 2. Seko diskusija par to, kas ir ok un kas nav. 3. Ja cilveeks mani galiigi negrib saprast un turpina spamot (vai spams ir drausmiigs), tad edg ieliek warn, uzrakstot garu PM, kuraa izskaidro visu liidziigi kaa 1. punktaa. No shiis dienas sho izskaidrojumu redzees visi publiski. 4. Ja shis cilveeks turpina taisiit tieshi taadus pashus spamus, tad es uzskatu, ka uz vinju neiedarbojas, ne warn, ne PM, taatad paluudzu vinju aiziet no foruma. 5. Vinjsh no foruma prom neiet un turpina spamot => ban. Vai veel aizvien bail no warn? -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 July 2025 - 20:08 |