IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Ragnarok 2, uh...
<Graph>
post Jan 17 2006, 18:44
Post #1

Jinushi
**

Group: Chuunin

Dzirdeeju kad kaut kad driz bus iznācis RAGNAROK 2 tapec man gribetos zinat ko vairak par to.... ir dažas majas lapas ar screen ta4u ar to man nepietiek...
http://www.rpgamer.com/games/other/pc/ragn...k2ss092905.html
cool.gif

--------------------
image
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
Replies
Rags
post Jan 20 2006, 03:48
Post #2

Danshaku

Group: Chuunin
From: Riga - mazs, mierīgs nostūrītis...

Ehem...
Ragnarok 2 no tīri grafiskās puses ir pārāks par ROSE un vairākiem citiem projektiem. Protams ne ar ko īpašu tas tomēr neizceļas, taču detalizācija ir samērā laba happy.gif
Par spēles dizainu gan varētu strīdēties. Daudziem iespējams patiks šie bērnišķigie personāži. Taču ir arī tādi cilvēki kā piemēram es pats, kas būtu vēlējušies redzēt Ragnarok 2 character design tuvāk tam kāds tas ir piemēram Lineage2. Tas ir nevis bērnu, bet vismaz pusaudžu vecuma personāžus. Daudz labprātāk skatītos uz pievilcīgām beibēm tā ap 16-19, nekā sīčiem 10-12 kā tas izskatās patreiz sleep.gif
Cītādi spēlē ir vēl daudz atšķirību no pirmās daļas.

Statu un skillu sistēma ir pilnībā izmainīta. Tiek ieviests kas universāls... Ceru ka tas neizbojās to prieku ko pirmajā daļā deva Buildu dažādība. Ir jau patreiz industrijā tāda tendence visu vienkāršot, cerams ka šeit tā nenotiks.

Vēl protams interesanti kā tiks realizēts War of Emperium režīms. Grūti iedomāties to pilnā 3d blink.gif

Nu un protams ka šādu spēli uz kreisajiem serveriem spēlēt var īpaši necerēt. Iemesls tam var būt kaut vai milzīgas prasības bret servera dzelžiem. Kur nu vel tas ka emulēta servera programma noteikti nevilks i pusi tik daudz cilvēku uz vienādas aparatūras tongue.gif

--------------------
Хентайная табуретка!
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

Posts in this topic

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 10 August 2025 - 01:03