![]() |
![]() |
baseboalbatboy |
![]() ![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 29-October 04 ![]() |
Nesen izgaaju un iesaku citiem uzspeeleet Metal gear solid 2:Sons of Liberty .Sizets labs!Ljoti labs!Pameegjiniet uzspeeleet MGS1 un tad kjerieties klaat pie MGS2
![]() -------------------- Kill the Spiders...To save the butterflies ....
It's rational until you realize that by striving for it,you become a spider yourself. . . ![]() No Place To Hide, No Beginning No End, No Time No Future, No Virtue No Vice, No Place For Heroes, No Time For Heroes, No Place In Time, No Time To Die, No War For Snake, Some Legends Must Die.....some must live. |
![]() ![]() |
Rusell the carrotstork |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 152 Joined: 7-November 05 ![]() |
Pirmo izspēlēju trešo.
![]() ![]() Sižetu ir grūtāk saprast kā jebkurā FF. Tad nopirku MGS2. Izgāju. Tur sižēts vēl dīvaināks. Nebija tik laba kā trešā, bet arī ļoti patika. Pirmo esmu tikai paspēlējis. Bet man nepatika tā grafika un tāpēc nedomāju izspēlēt visu. ![]() MGS ir ļoti, ļoti labs. __________________________________________________________ Man ir DMC3 kuru es neemsu iesācis, bet mans draugs ir izgājis. Izskatijās forša ( tieši cīņas. sižetam gan nesekoju līdz) ![]() ![]() Nu man viņa plauktiņā stāv. varbūt kādreiz sākšu pats. PS. tā nav vienīgā spēlē kuru ir izgājuši mani draugi un kuru es vainu nēmsu nemaz sācis vai paspēlējis 3h. ![]() Es esmu labs draugs! ![]() -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 02:17 |