![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Seila |
![]() ![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 406 Joined: 6-March 05 From: Rīga ![]() |
I daļa
Lilita : Roboti mākslā Echo : AI pirms 20 gadiem un tagad Traksimus : Roboti Azimova pasaulēs Artis: AI Star Wars pasaulē GL: Nanotehnoloģijas II daļa (pēc pusdienām) Seila : spēle "Kas, kur, kad" Aivars : Jūras malas piedzīvojums (spēlētāji jau nokomplektēti) Traksimus : Paranoja (ir brīvas vietas) Artis: galda spēle Star Wars pasaulē Visi laipni aicināti. (Ja prot uzvesties) -------------------- The ice cream mafia is taking over the world, so don't f*** with the ice cream man!!!
|
![]() ![]() |
Seila |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 406 Joined: 6-March 05 From: Rīga ![]() |
Ak jā pēdējā laikā ar galvu kaut kas galīgi nav kārtībā tāpēc, ja šodien vēl parādās cilvēki, kas gatavojās vai ir pārliecināti, ka dosies uz šo pasākumu tad varbūt, ka ir vēlēšanās doties kopā. Mani varēs atrast visu nakti caur PM
![]() -------------------- The ice cream mafia is taking over the world, so don't f*** with the ice cream man!!!
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 27 July 2025 - 13:27 |