![]() |
![]() |
Rusell the carrotstork |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 152 Joined: 7-November 05 ![]() |
Neliela aptauja par FF!
FF kuras esmu spēlējis: te ieraksti visas FF kuras esi izgājis. Vai vismaz mēģinājis iziet un saprot, kas tieši viņā notiek. Mana mīļākā FF : Mīļākā FF. Dā! ![]() Labākais sižets : FF daļa ar tavuprāt labāko scenāriju. Labākā mūzika : FF daļa ar tavuprāt labāko mūziku Labākais skaņdarbs : Tavs mīļākais FF skaņdarbs( ja nezini kā sauc pārleicinies www.bluelaguna.net ) Mīļākais galvenais varonis : Tavs mīļākais varonis no jebkuras FF. ( Vivi, Zells, Sids utt. arī skaitās. ) Mīļākā galvenā varone : Te jāraksta tās mazāk apģērbtās. ![]() Mīļakais ļaundaris : Foinākais bedgajs ![]() Mīļākais NPC : Nevis jebkurš NPC, bet tie kas ir saistīti ar sižetu. Mīļākais monstrs : Te var būt gan ienaidnieki, gan mūgļi, gan tonberiji utt. ( zinu, ka mūglis nav montrs, bet pieņemsim ![]() Labākā pasaule : labākā FF pasaule Mīļākais lidojošais kuģis : Tas kuru vada Sidi. Labākie ieroči : FF ar labākajiem ieročiem. Labākās cīņas : FF ar visskaistākajām un labākajām cīņām Foršākie sammani : GF, Edeloni, Aeoni, Sammani utt. Labākā minispēle : Hot & COld, jebkuras daļas kāršu spēlē, FFX-2 kointi. ------------------------------------------------------------------ FF kuras esmu spēlējis: Mana mīļākā FF : Labākais sižets : Labākā mūzika : Labākais skaņdarbs : Mīļākais galvenais varonis : Mīļākā galvenā varone : Mīļakais ļaundaris : Mīļākais NPC : Mīļākais monstrs : Labākā pasaule : Mīļākais lidojošais kuģis : Labākie ieroči : Labākās cīņas. : Foršākie sammani : Labākā minispēle : -------------------- |
![]() ![]() |
Nuin |
![]()
|
![]() Kakashi-sensei ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 658 Joined: 28-December 04 From: new world ![]() |
FF kuras esmu spēlējis: ff 9, ff 8, ff X, ff tactics, ff X2 .
Mana mīļākā FF : FF 9 Labākais sižets : FF X. Labākā mūzika : FF 9 Labākais skaņdarbs : FF 9 "Dark Messenger", kujas theme Mīļākais galvenais varonis : Aurons FF X Mīļākā galvenā varone : Paine FF X2. Mīļakais ļaundaris : Kuja Mīļākais NPC : FF 9 visi super bosi. (nez kam te jaabuut) Mīļākais monstrs : Ozma FF 9 Labākā pasaule : FF 9 Mīļākais lidojošais kuģis : Invincible. Labākie ieroči : FF 9 Labākās cīņas. : FF 9 Foršākie sammani :Anima. -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 14:42 |