![]() |
![]() |
<Graph> |
![]() ![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 38 Joined: 19-April 05 ![]() |
Dzirdeeju kad kaut kad driz bus iznācis RAGNAROK 2 tapec man gribetos zinat ko vairak par to.... ir dažas majas lapas ar screen ta4u ar to man nepietiek...
http://www.rpgamer.com/games/other/pc/ragn...k2ss092905.html ![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
One winged angel |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 356 Joined: 1-September 05 ![]() |
Es jau neko nesaku... Nu jaa tieshaam RO ir nenosakaams vecums, bet es par to neko neteicu, es tikai teicu ka RO2 un ROSE chari ir liidziigi un ka ROSE speeleetaajiem patika shie beernishkjie chari... Un es tev shoreiz pilniigi tieshaam visaa piekriitu
![]() Redzams, ka abos ragnarokos ir chibi chari, vajadzeeja arii to anime uztaisiit par iistu chibi, bet neee vinjiem vajadzeeja nopietnu animi ar sizhetu ![]() ![]() Un es RO neesmu gluzhi 2 gadus ar astiiti, bet pirms gada ciitiigi speeleeju paaris meeneshus un Novembrii 2005 tagad atsaaaku. Zinu visu nepiecieshamo informaaciju... ROSE es speeleeju tad, kad Ragnaroks negaaja.. liidz 50 levelam rosaa aizvilku, bet tad to sleedza... ![]() ![]() -------------------- Kewl, mans profils vel nav dzeests =D
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10 August 2025 - 01:13 |