IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Ragnarok 2, uh...
<Graph>
post Jan 17 2006, 18:44
Post #1

Jinushi
**

Group: Chuunin

Dzirdeeju kad kaut kad driz bus iznācis RAGNAROK 2 tapec man gribetos zinat ko vairak par to.... ir dažas majas lapas ar screen ta4u ar to man nepietiek...
http://www.rpgamer.com/games/other/pc/ragn...k2ss092905.html
cool.gif

--------------------
image
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
Replies
One winged angel
post Jan 24 2006, 00:10
Post #2

Shishaku

Group: Chuunin

Es jau neko nesaku... Nu jaa tieshaam RO ir nenosakaams vecums, bet es par to neko neteicu, es tikai teicu ka RO2 un ROSE chari ir liidziigi un ka ROSE speeleetaajiem patika shie beernishkjie chari... Un es tev shoreiz pilniigi tieshaam visaa piekriitu smile.gif
Redzams, ka abos ragnarokos ir chibi chari, vajadzeeja arii to anime uztaisiit par iistu chibi, bet neee vinjiem vajadzeeja nopietnu animi ar sizhetu mad.gif ! arrrghhh Labi, tas jau man patiik... Interesanti vai tur tieshaam buus visi pirmaa Ragnaroka prikoliigie monstri, gribeetos redzeet Baphometu 3D kaa riikojaas biggrin.gif

Un es RO neesmu gluzhi 2 gadus ar astiiti, bet pirms gada ciitiigi speeleeju paaris meeneshus un Novembrii 2005 tagad atsaaaku. Zinu visu nepiecieshamo informaaciju... ROSE es speeleeju tad, kad Ragnaroks negaaja.. liidz 50 levelam rosaa aizvilku, bet tad to sleedza... sad.gif Bet RO ja godiigi patika labaak smile.gif

--------------------
Kewl, mans profils vel nav dzeests =D
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

Posts in this topic

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 10 August 2025 - 01:13