![]() |
![]() |
Rusell the carrotstork |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 152 Joined: 7-November 05 ![]() |
Neliela aptauja par FF!
FF kuras esmu spēlējis: te ieraksti visas FF kuras esi izgājis. Vai vismaz mēģinājis iziet un saprot, kas tieši viņā notiek. Mana mīļākā FF : Mīļākā FF. Dā! ![]() Labākais sižets : FF daļa ar tavuprāt labāko scenāriju. Labākā mūzika : FF daļa ar tavuprāt labāko mūziku Labākais skaņdarbs : Tavs mīļākais FF skaņdarbs( ja nezini kā sauc pārleicinies www.bluelaguna.net ) Mīļākais galvenais varonis : Tavs mīļākais varonis no jebkuras FF. ( Vivi, Zells, Sids utt. arī skaitās. ) Mīļākā galvenā varone : Te jāraksta tās mazāk apģērbtās. ![]() Mīļakais ļaundaris : Foinākais bedgajs ![]() Mīļākais NPC : Nevis jebkurš NPC, bet tie kas ir saistīti ar sižetu. Mīļākais monstrs : Te var būt gan ienaidnieki, gan mūgļi, gan tonberiji utt. ( zinu, ka mūglis nav montrs, bet pieņemsim ![]() Labākā pasaule : labākā FF pasaule Mīļākais lidojošais kuģis : Tas kuru vada Sidi. Labākie ieroči : FF ar labākajiem ieročiem. Labākās cīņas : FF ar visskaistākajām un labākajām cīņām Foršākie sammani : GF, Edeloni, Aeoni, Sammani utt. Labākā minispēle : Hot & COld, jebkuras daļas kāršu spēlē, FFX-2 kointi. ------------------------------------------------------------------ FF kuras esmu spēlējis: Mana mīļākā FF : Labākais sižets : Labākā mūzika : Labākais skaņdarbs : Mīļākais galvenais varonis : Mīļākā galvenā varone : Mīļakais ļaundaris : Mīļākais NPC : Mīļākais monstrs : Labākā pasaule : Mīļākais lidojošais kuģis : Labākie ieroči : Labākās cīņas. : Foršākie sammani : Labākā minispēle : -------------------- |
![]() ![]() |
Winry |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 434 Joined: 1-June 05 ![]() |
FF kuras esmu spēlējis: VII, VIII, IX, X, X-2
Mana mīļākā FF : FF X un FF IX Labākais sižets : FF X Labākā mūzika : FF X un FF X-2 Labākais skaņdarbs : Final fantasy X the ending theme un sākums Mīļākais galvenais varonis : Squall Mīļākā galvenā varone : Yuna Mīļakais ļaundaris : Kuja Mīļākais NPC : Rin un Brother no FF X un X-2 Mīļākais monstrs : Trema(večuks no FF X-2) Labākā pasaule : Spira Mīļākais lidojošais kuģis : Celsius Labākie ieroči : FF VIII Labākās cīņas. : FF X Foršākie sammani : Shiva un Magus Trio -------------------- "Describe your sorrows and desires, the thoughts that pass through your mind and your belief in some kind of beauty - describe all these with heartfelt, silent, humble sincerity and, when you express yourself, use the things around you, the images from your dreams and the objects that you remember." (Rainer Maria Rilke)
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 15:02 |