![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() |
Rinchis |
![]() ![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 28 Joined: 19-October 04 From: Liepāja ![]() |
Kādas atsauksmes par šo filmu?
Man katrā ziņā 2. filmas daļa likās diezgan interesanta. Kāds gadījumā nezin kur var 1. daļu dabūt? -------------------- Do u want to instal virus?
Yes! Just for fun!!! |
![]() ![]() |
Janus |
![]()
|
![]() CLRAWE ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 265 Joined: 24-March 05 From: Soul society ![]() |
Guyver filmu es redzeju sen atpakal bet anime guyver ari ir labs, anime vairak iespejas neka filmas.
![]() -------------------- |
Deviks |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 7 Joined: 23-January 06 ![]() |
QUOTE(Janus @ Dec 1 2005, 23:52) Guyver filmu es redzeju sen atpakal bet anime guyver ari ir labs, anime vairak iespejas neka filmas. ![]() ja multenes bija pat labakas, bet tas bija tad, tagad es domaju varetu pat identiski multenem uztaisit, bet kursh amerikas filmu veidotajs paraksties uz tik asinainam filmam ![]() P.S man viens jautajums sen atpakalj ap to pashu laiku kad bija Guyver anime pieejams noskatities bija anime par puisi kuram piemita velna speks vai ari par puisi kursh bija pus velns pus cilveks isti neatceros mazinsh vel biju kad skatijos ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 07:59 |