![]() |
![]() |
Gutts |
![]() ![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 122 Joined: 22-October 05 From: fantaziju pasaule ![]() |
Man vislabak patik manga kas ir fanu tulkota no japanu valodas jo tur nav nekas cenzets ka daudzas amerikanu firmu tulkotajas mangas un it ipasi animes.
+manga ir orginalais stats nevis piekrasnots mazliet/smagi ka anime biezi uz slikto pusi. Protams par to piekrasnosanu uz slikto pusi ir tikai mans viedoklis. |
![]() ![]() |
Tsukino |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 296 Joined: 24-April 05 From: Hinata-sou ![]() |
QUOTE Es nobalsoju par abiem vienādi, jo animi un mangu nevar salīdzināt. Gan anime gan mangai ir savi plusi un mīnusi un abas šīs lietas papildina vienu otru. Bieži vien no anime ir izmestas daudzas svarīgas lietas un īstenībā traucē saprast pašu sižetu un galveno domu(ja tāda ir). Manuprāt tas, vai izvēlēties lasīt mangu vai skatīties animi ir atkarīgs no paša stāsta. Īsts action stāsts vienmēr liksies bezjēdzīgs kā manga. Angel Sanctuary, manuprāt, kā anime zaudē visu savu burvību, jo manga ir daudzreiz labāka- AS kā anime nekad nebūs tik smalka, ar tik dziļi parādītiem raksturiem un zīmēšanas tehniku. Man mājās ir dažas mangas un es jau sen pārliecinājos, ka nekas nevar atsvērt to foršo sajūtu lasot īstu mangas grāmatiņu. ok, man liekas, ka shitais ir pareizais variants, un varu pateik kapee - Aa! Megami-sama epas - bija 5 [ir jau jaunas es zinu ~25, yes?], manga - 30 vol, un 196 chapteri, bet es esmu tikai 8 vol. pagaidaam izlasijusi, bet no vecajaam 5 epaam iekshaa ir ljooooooti maz info, un itkaa viss veel sakompreseets, lai ieliistu mazaa pacinjaa, un iespeejams veelreiz aprauts un sabuknjiits. ![]() PPL, U'VE GOTTA READ THE MANGA! ![]() -------------------- ![]() Insanity: a perfect rational adjustment to an insane world. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 July 2025 - 20:55 |