![]() |
![]() |
Righorn |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 242 Joined: 11-February 05 From: Pie kompja ![]() |
Kursh tad iisti ir aatraakais man pagaidaaam ir bitcomets,(aatrumu redzat augshaa)???
|
![]() ![]() |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
Nav ātrāku/lēnāku torrentu klientu, visi ir +/- vienādi, tik jautājums ir kurš no viņiem visiem ir labāks.
Vienu brīdi kad pārgāju no BitComet uz uTorrent, tad likās ka tam ir daudz ātrāks ātrums. Ok, uz to brīdi tā bija, bet tas bija tikai laika jautājums. Izsecināju ka visi vairāk vai mazāk vienādi ātri velk. Un ātrums ir atkarīgs arī cik daudz seederu kopā ir. Ja tur tik kādi 5 seedi un 20 peeri, ta protams ka ātrums nebūs liels + ja viņi vēl ie piegriezuši ul ātrumu ta nekas labs tur nesanāks. Te arī paceļas jautājums - vai tiešām ir grūti pagaidīt pāris dienas kamēr atnāks tev vēlamais fails? 50-60kb/s ir ļoti labs ātrums priekš ārzemju torrenta... viena/pāris dienas un kas ir vajadzīgs būs klāt. Ja es no pusbeigtiem torrentiem atrodu to ko man vajag, vienalga velku lai arī kāds ātrums būtu, kaut vai 2kb/s un gaidu mēnesi kamēr atnāk, galvenais ka nāk. Samierinies ar to kas ir pieejams, un iemācies būt pacietīgs, tā tu sapratīsi ka gandrīz viss ir pieejams, tikai vajadzīgs laiks un pacietība. Phe... izlepuši te ar lielajiem ātrumiem. Mani torrenti visulaiku turās ap 10-30kb/s, taa pat nesanāk laika visu noskatīties un diski tik krājās kaudzēm -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 30 July 2025 - 06:36 |