![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
Padiskutēsim?
![]() Šī tēma šķiet kļūst aktuāla. -------------------- Press any key to continue
|
![]() ![]() |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
IMHO Shii teema ir jaaizskauzh. Man nebuutu nekas pret atbildeeshanu uz jautaajumiem, uz kuriem es varu atbildeet, tachu ja ir aciimredzams ka konkreetais forumietis vienkaarshi savus maajasdarbus uzvelj kaadadam citam "Man vajag shaadus jautaajumus atbildeet: <..>, jaabuut literaaraa valodaa un struktureetam tekstam.", vai jautaajumi peec referaata (klaji jau neviens neraksta, bet maniit var). Es pat veel neesmu nevienu redzeejis kas reaali pateiktu ka vinjam ir baiss slinkums kaut ko pasham dariit, tapeec vish grib izkopeet cita darbus. tadus jau man nav veelmes apveltiit ar folkloru, bet arii nav garantijas ka es gribeetu ko dariit, seviskji ja konkreetais kadrs ir kritis aciis ar iipashi patiikamaam izdariibaam (spamu).
Negribas paaraak izpluust, tapeec pashlaik pieveershos. Cerams ka domu saprataat. -------------------- Because i can!
|
deleted-ray |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 0 Joined: 14-June 04 ![]() |
Lai pārmaiņas pēc beidz slinkot un paši visu dara. Ja galīgi nesaprot tad jau var pajautāt kādam, bet ne jau uzvelt tāpēc, ka slinkums
![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 02:27 |