![]() |
![]() |
Righorn |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 242 Joined: 11-February 05 From: Pie kompja ![]() |
Kursh tad iisti ir aatraakais man pagaidaaam ir bitcomets,(aatrumu redzat augshaa)???
|
![]() ![]() |
Revol |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 944 Joined: 5-October 04 ![]() |
QUOTE(Taka @ Jan 26 2006, 21:25) vip.torrrents.lv ir īslaicīgs risinājums, drīz būs atpakaļ normāls Pagaidi, parādīsies Revol's viņš vēl kādu zinās noteikti. Ir jaaapbeedina tevi, nezinaas gan vinjsh citus. ![]() Mans primaarais p2p tiikls ir un paliek ed2k tiikls. [eMule forever ![]() No latvijas torrentiem animi nekad neesmu vilcis, un nedomaaju ka tur kas mainiisies, probleema ir taa, ka parasti tiek ielikti taadi ripi vai fansubi, kas man liek jautaat vai kaadu vispaar interesee kvalitaate vai arii tiek ielikts pirmais kas kaut kur pagadiijies. Parasti anime velku caur eMule, ja gribu aatri tad ieeju grupas irc kanaalaa un novelku no kaada xdcc-bota, vai arii, ja nav vai paaraak gara rinda, tad aizeju uz grupas torrent lapu un tur velku. Bet vispaar prieksh anime vilkshanas torrenti tiek izmantoti ljoti reti, un lai arii daudzi uzskata [un liidz zinaamam punktam vijiem ir taisniiba] ka ed2k tiikls ir leens, tomeer ar savu mDSL piesleegumu varu bez jebkaadaam probleemaam savilkt daudz vairaak nekaa speeju noskatiites, un lai arii lielaaks download aatrums nebuutu slikti daudz vairaak es gribeetu lai mDSL tiktu paaugstinaats upload aatrums. Vieniigais reaalais torrentu izmantoshanas veidz man ir vilkt caur latvijas trackeriem DVD-R filmas un lossless muuziku no citiem mDSL lietotaajiem izmantojot Open Garden palielinaato aatrumu. ps, tad man tikai jautaaums kaada ir tava upload/download attieciiba parasti, ja vinja nav ieveerojamai virs 1/1 tad nav nemaz iemesla daudz ko chiiksteet ![]() -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 30 July 2025 - 06:35 |