![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Blackout |
![]()
|
![]() Gimme More ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 294 Joined: 4-November 05 From: Riga ![]() |
Šis gluži nav anime, bet tomēr... Beast Wars. Man ļoti patīk. Šausmīgi interesanti ;] Un kā jums?
![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Rusell the carrotstork |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 152 Joined: 7-November 05 ![]() |
Man patika. Vairs nepatīk. kad biju mazs man likās, ka šausmīgi smuki uztaisīts, ka forši ir ka arī galevnie varoņi mirst, ka forši ir pārvērsties
![]() katru dienu kad viņu rādija es skatijos. Nesen nācās redzēt atkal. Nepatīk vairāk. -------------------- |
Righorn |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 242 Joined: 11-February 05 From: Pie kompja ![]() |
QUOTE(Rusell the carrotstork @ Jan 27 2006, 20:20) Man patika. Vairs nepatīk. kad biju mazs man likās, ka šausmīgi smuki uztaisīts, ka forši ir ka arī galevnie varoņi mirst, ka forši ir pārvērsties ![]() katru dienu kad viņu rādija es skatijos. Nesen nācās redzēt atkal. Nepatīk vairāk. hee man arii siikam naaviigi likaas "kaa tik reali var uztaisiit", bet noskatoties kaadu final fantasy tas liekas taka kaut kaads draņķis , bet tik un taa skatiishos to 3 sezonu, naaviigi intrigee... |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:35 |