![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
Ir tāda super interesanta 2005. gada anime. Visvairāk patika rēcīgie momenti (piemēram, kur pirmā sērijā mēģināja nopirkt Edel Reid). Vispār rēcīgie momenti patiešām bija rēcīgi.
![]() Soundtrack mūziku sacerēja tā pati Yuki Kajiura, un Opening dziesma ir vienkārsi Sugoi. ![]() |
![]() ![]() |
lastguru |
![]()
|
![]() The one who knows ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1174 Joined: 23-May 05 From: Kaigan (Riga, LV) ![]() |
jaa, jaa, kaudze ir ar animeem kur ir kaut kaadi sannintai vai gonintai (emm... tiem kas nesaprata, triis vai piecu cilveeku komandas attieciigi), kas kaut kur dodas... kaut vai tos pashus pokemonus piemineesim... shichinintai (7-cilveeku komanda) kaut kaa retaak naacies sastapt (IY naak praataa automaatiski), it iipashi visus kopaa vienlaiciigi (emm... a gadiijumaa digimonos nebija 7 galvenie varonji? es slikti atceros, sorry ja nepareizi... IY visi 7 uzreiz gandriiz nedarbojas).
bet nu anyway, ko dariit, nu klishejiska, bet ir savas idejas kas man likaas aizraujoshas, un es ar prieku noskatiijos visu. openings arii patika. kas likaas diivaini ir transkripcijas un vaardi. diivainiibas saakas pat no nosaukuma: es nesaprotu kaapeec vajadzeeja teikt "Erementar Gerad"? kas tie pat "coud" un blah blah blah... -------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
The Tao of posting: Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience. And never underestimate the power of stupid people in large groups... |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21 July 2025 - 03:49 |