![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Sword |
![]() ![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 126 Joined: 18-November 05 From: Starp debesim un elli. ![]() |
Kas isti ir ta milestiba mums katram ko ta nozīme?
Kadas ir tas pazimes ko ka lai izprot vai vina bija tā īstā vai nē? Kāda tam visam jega? ![]() šādas tēmas tiek apspriestas offtopikā. ja Tevi ir pametusi meitene, tā nav foruma problēma. This post has been edited by Batou: Feb 2 2006, 03:55 -------------------- ![]() "Peace is a shadow of death, desperate to forget it's painful past." © Angels banished from heaven have no choice but to become demons ![]() Be the Ultimate Ninja! Play Billy Vs. SNAKEMAN today! ![]() http://www.erepublik.com/en/referrer/SwordZero ![]() |
![]() ![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Ljoti labs apcereejums, lastguru! Kaa jau tev komentaaros ir teikushi - skaists apkopojums. Bet satur arii idejas, liidz kuraam edg nebija aizdomaajies. Tieshi, kur tu runaaji par pilniibu un vienotiibu ar pasauli, man galvaa novilkaas paraleeles ar konkreetiem cilveekiem. Labi jau ir, ka kaads to uzraksta, jo man ir dazhas iipatniibas, kas traucee izprast citus cilveekus. Pirms kaada laika es biju paarliecinaats, ka visi cilveeki dala pasauli taapat kaa es - "es-paareejie", bet pirms kaada meenesha es beidzot pilniibaa paarliecinaajos, ka lielaakaa dalja dala to - "es-saveejie-paareejie". Tieshi taapeec, ka nenodalu cilveekus saveejos un sveshos, es varu uzsaakt sarunu ar pilniigi sveshu cilveeku par personiigaam teemaam, tajaa pashaa laikaa nesaprotot, ko draugs no manis sagaida. Patiesiibaa, es nicinu nodaliijumu "es-saveejie-paareejie". Kaaapeec uztureet taadu "saveejo" personu loku? lastuguru, tu mineeji, ka cilveeks meklee draugu loku, kursh vareetu veidot pilniibu. Un, jaa, viss, ko tu runaaji baazeejaas uz cilveeka veelmi mekleet pilniibu. Tur arii buus visa atshkjriiba, jo es nemekleeju pilniibu. Nu paskaties uz manu avataru kaut vai. Es tiecos peec sevis uzstaadiitiem dziives meerkjiem, bet ne peec pilniibas vai ideaala. Ko dariishu, ka dziives meerkji beigsies? Uzstaadiishu jaunus. Jo dziive ir tev daavaats laiks un iespeejas, kuru tev atljauts nobumbuleet, kaa vien veelies. Egoisms. Tomeer, jaa ir paareejaa pasaule, kura mani priecee, taapeec es censhos ietureeties taas normaas - lai neizjauktu to, kaada vinja man patiik. Ja ir "saveejie" tad ir "sveishie". Un "sveshie" vienmeer saistiiti ar paarspiileetaam aizdomaam un nosleegtiibu. Manupraat, taa ir vienkaarshi drausmiiga atshkjirshana - paarlieka uzticiiba pret paarlieku nosleegtiibu. Cilveeki tachu realitaatee nedalaas labajos un ljaunajos.
Par miilestiibu cilveeces pirmsaakumos. Cilveeks meklee miilestiibu tajaa pasaulee, kaadaa vinjsh atrodas. Kad dazhi cilveeki ilgi ir nosleegti atdaliitaa telpaa, vinji saak sajusties tuvi savaa starpaa. Vinjiem var justies juutas pret cilveekiem, par kuriem vinji pirmiit pat neiedomaajaas, ka var justies tuvi. Iespeejams, ka pirmatneejaa sabiedriibaa cilveeki taapat mekleeja miilestiibu savaa baraa, savaa dzimtee. Bet, jaa, nenoliedzu, ka miilestiiba tikai muusdienaas ir tik populaars fenomens, un divu cilveeku divvientuliigaa, iedomaataa utopija kaadreiz cilveekiem vienkaarshi likaas nejeedziiba. Vispaar man ir gruuti kaut ko iipashi apshaubiit no taa rakstiitaa, jo nemekleeju mieru ar pasauli. Kaa jau esmu mineejis pirms kaada gada, esmu nedaudz psihlologjisks mazohists. Man patiik, ka ir nemiers, ka ir probleemas. Tam ir robezhas, protams. Tomeer ideja paliek - negribu mieru. Miers man saistaas ar garlaiciibu. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 13:01 |