![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Sword |
![]() ![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 126 Joined: 18-November 05 From: Starp debesim un elli. ![]() |
Kas isti ir ta milestiba mums katram ko ta nozīme?
Kadas ir tas pazimes ko ka lai izprot vai vina bija tā īstā vai nē? Kāda tam visam jega? ![]() šādas tēmas tiek apspriestas offtopikā. ja Tevi ir pametusi meitene, tā nav foruma problēma. This post has been edited by Batou: Feb 2 2006, 03:55 -------------------- ![]() "Peace is a shadow of death, desperate to forget it's painful past." © Angels banished from heaven have no choice but to become demons ![]() Be the Ultimate Ninja! Play Billy Vs. SNAKEMAN today! ![]() http://www.erepublik.com/en/referrer/SwordZero ![]() |
![]() ![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Par mīlestību iespējams runāt ļoti daudzos slāņos. Nesen te bija topiks par subjektīvismu. Tad lūk mīlestība ir lielisks cilvēka subjektīvās domāšanas un uztveres piemērs. Nemūžam otrs cilvēks vārdu mīlestība un mīlestību kā zināmu jūtu (to kādas neironu sinapses un ķimiskas reakcijas notiek organismā lai runā speci) izpausmi neizjutīs un nesapratīs kā es. Es mīlu viņas krūtažu viņa manu humora izjūtu, jē, mēs viens otru mīlam. Punkts. Patiesībā vārsds mīlestība spēj aptvert tik daudzas lietas un reizē būt arī pilnīgi neko neizsakošs. Manuprāt, pirmsākumos šo vārdu radīja lai apzīmētu cilvēka piesaisti, pieķeršanos kādai lietai vai dzīvai būtnei, un vairāk vai mazāk tas tā ir palicis arī līdz mūsdienām, vienīgi klāt nācis zināms romantisks uzslāņojums, tipa, "mīlas mokas", "lielā mīlestība", "aizliegtā mīla", taču mēs labi saprotam, ka bez vairāku nodaļu gara paskaidrojoša izklāsta šie vārdu salikumi neko nenozīmē, līdz ar to mīlestība ir kā nodaļas nosaukums, kas pats par sevi neko neizska, taču dod norādi par nodaļas saturu.
P.s. Nu jau pats nesapratu par ko samurgoju. Atgādinājums sev: Nevar vienlaicīgi rakstīt nopietnas lietas un spamot forumā. -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 12:44 |