![]() |
![]() |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
Taatad, projektaa piedalaas:
ETM edg Sushi Tigra2 Kikyou Ziimee tikai paintaa! (msPaint, vai, ja kaads veelas Paint.NET, bet ar peedeejo nevajag aizrauties) Updeito rindas kaartiibaa. Peec iepreiksheeja updeita naakamajam rindaa jaaieleik naakoshajaa dienaa (iznjemot briivdienas) (ja es ielieku shodien, edg jaaieliek liidz riitdienas beigaaam). Teema ir peec briivas izveeles, jo nebija ieteikumu. !!! komenteet bez spama !!! tas pashlaik ir viss. Pie reizes iesaakshu: -------------------- Because i can!
|
![]() ![]() |
Gutts |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 122 Joined: 22-October 05 From: fantaziju pasaule ![]() |
ETM esi dzirdejis ka nav labi zagt masinas ipasi Takumi masinu ar ko vins ludzu brauks tagad nakosasajas anime un manga gabalos. Un vel parkrasot sarkanu vieteja salona ta tacu ir neciena pret 2 varenako kalnu brauceju visa japana............................ and so new legend was born in stolen 86.
Sis bij mans izmisigs meginajus radit smiekligu gabalu bet izlasot sapratu ka es izgazos ka vienmer. Sitas gabals bus jautrs ja ieies Intial D sliedes un tapat labs ja ari neieies. Gadam ko edg uzmeistaros un kikyou masinas |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 04:13 |