![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Marekso |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 56 Joined: 1-January 06 From: Latvia ![]() |
Ir tāda lieta kā Lucid Dreaming... Vienā vārdā sakot - Tu sapnī saproti ka esi sapnī un pārņem sapni savā kontrolē Sapņa Storyline vairs nau kautkāds GLICHY kautkur kad esi.. varli lidot pēc gribas un darīt ko vēlies...!! Pats esmu pirms kautkādiem 2-3 Gadiem to piedzīvojis bij labi... gribētos biežāk tagad atklāju kā tādus sapņus var padarīt biežākus vai kad pats vēlies
More information about Lucid Dreaming -------------------- -------------------------------------------
![]() |
![]() ![]() |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
Es to jau sen protu, katru reizi (katru nakti) kontrolēju savu sapni. Dažas minūtes pastaigājot, sāku saprast ka esmu sapnī... un varu darīt, ko gribu. Esmu jau iemācījies lidot kā DBZ - ļoti lielā ātrumā. Gan horizontāli, gan vertikāli.
Esmu mēģinājis no kaut kāda augstuma ļoti ātri lidot uz leju un momentā apstāties 10 cm virs zemes. Viss sekmīgi sanāca. ![]() Kamehamehu gan vēl nebiju taisījis.... vienmēr aizmirstu to pamēģināt.... nezinu vai kat kas tāds vispār izdotos. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 02:17 |