![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Sword |
![]() ![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 126 Joined: 18-November 05 From: Starp debesim un elli. ![]() |
Kas isti ir ta milestiba mums katram ko ta nozīme?
Kadas ir tas pazimes ko ka lai izprot vai vina bija tā īstā vai nē? Kāda tam visam jega? ![]() šādas tēmas tiek apspriestas offtopikā. ja Tevi ir pametusi meitene, tā nav foruma problēma. This post has been edited by Batou: Feb 2 2006, 03:55 -------------------- ![]() "Peace is a shadow of death, desperate to forget it's painful past." © Angels banished from heaven have no choice but to become demons ![]() Be the Ultimate Ninja! Play Billy Vs. SNAKEMAN today! ![]() http://www.erepublik.com/en/referrer/SwordZero ![]() |
![]() ![]() |
sipps |
![]()
|
Unregistered ![]() |
es mūždien pieķeros cilvēkiem. Jautājums tikai kāpēc un kāpēc tik ļoti?! Un pieķeršanos piedevām man vēl patīk jaukt ar mīlestību. Varbūt, ka daļa patiesības tur ir, ja es pieķeros kādam, man viņš ir dārgs un tātad es viņu mīlu. Nu ja! Mīlu! Bet kā es mīlu? Vai tā, kā mīl tikai vienreiz mūžā? Vai mīlestības stiprums atkarīgs no tā, ko esmu gatavs darīt viņas labā? Es nezinu... reizēm iešaujas prātā neatbildami jautājumi, uz kuriem tomēr meklēju atbildes. Vismīļākais un visgrūtāk atbildāmais jautājums ir: Kāpēc? J Gribas zināt, kas ir cēlonis, kādi ir iemesli tam, ka sekas ir tādas un tādas. Tādos gadījumos lieti noder šis jautājums! Bet, turpinot runāt par pieķeršanos, tā laikam ir daļa no iedomātās mīlestības. Ja pieķeros izjūtu rūpes... bet kāda čorta pēc es gribu rūpēties??? Nafig man to vajag??? Varbūt, lai es gūtu gandarījumu? Galvu vēl vairāk sajauc fiziskā pievilkšanās! Nezinu īsti, kas nosaka, ka viens cilvēks fiziski ir patīkams, bet otrs ne, taču skaidrs, ka lielākā daļa fiziski nepievelk... vismaz ne sākumā. Var jau gadīties kaut kādi stulbi piedzeršanās atgadījumi vai citi, kad apkārt ir noskaņa, kas liek cilvēkiem iet sviestā... bet tas tā... kas nenotiek skaidrā prātā pie pilnas saprašanas, tas nav svarīgi... Tātad, fiziskā pievilkšanās, manuprāt, tā nav tikai fiziska ķermeņa vēlmju apmierināšana, bet tā ir arī garīgo vēlmju apmierināšana, jo apskaudamies, jūtamies pasargāti, kādam vajadzīgi, skūpstoties... nezinu, kas notiek galvā skūpstoties, bet vai tad mēs varētu ar to noņemties 2 stundas, ja tas kaut kādā veidā nebūtu saistīts ar smadzenēm?! Viss fiziskais tomēr ir saistīts ar mīlestību, jo tādā veidā mēs to izrādam. Vai ne tā?...
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 13:04 |