![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Marekso |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 56 Joined: 1-January 06 From: Latvia ![]() |
Ir tāda lieta kā Lucid Dreaming... Vienā vārdā sakot - Tu sapnī saproti ka esi sapnī un pārņem sapni savā kontrolē Sapņa Storyline vairs nau kautkāds GLICHY kautkur kad esi.. varli lidot pēc gribas un darīt ko vēlies...!! Pats esmu pirms kautkādiem 2-3 Gadiem to piedzīvojis bij labi... gribētos biežāk tagad atklāju kā tādus sapņus var padarīt biežākus vai kad pats vēlies
More information about Lucid Dreaming -------------------- -------------------------------------------
![]() |
![]() ![]() |
Blackout |
![]()
|
![]() Gimme More ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 294 Joined: 4-November 05 From: Riga ![]() |
A man ar šitiem sapņiem ir tā, ka man bija tāds sapnis, ka es eju pa trepēm skolā.. Un es pēkšņi nokrītu - viss, trepes beidzas - bezdibenis, un man kājas noraustījās, ak dievs kā es nobijos.. Vismaz tieši šis gadījums man ir bijis 4 reizes.
-------------------- ![]() |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
QUOTE(Tsukama @ Feb 2 2006, 21:23) A man ar šitiem sapņiem ir tā, ka man bija tāds sapnis, ka es eju pa trepēm skolā.. Un es pēkšņi nokrītu - viss, trepes beidzas - bezdibenis, un man kājas noraustījās, ak dievs kā es nobijos.. Vismaz tieši šis gadījums man ir bijis 4 reizes. Njaa, bet taa ir cita lieta. Taa gadaas jebkuram. Jo... tur jau tu sevi nekontrole... Njaa, es arii katru nakti gribeetu iet, kur vien ienaak praataa.! -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 14:56 |