![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Sword |
![]() ![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 126 Joined: 18-November 05 From: Starp debesim un elli. ![]() |
Kas isti ir ta milestiba mums katram ko ta nozīme?
Kadas ir tas pazimes ko ka lai izprot vai vina bija tā īstā vai nē? Kāda tam visam jega? ![]() šādas tēmas tiek apspriestas offtopikā. ja Tevi ir pametusi meitene, tā nav foruma problēma. This post has been edited by Batou: Feb 2 2006, 03:55 -------------------- ![]() "Peace is a shadow of death, desperate to forget it's painful past." © Angels banished from heaven have no choice but to become demons ![]() Be the Ultimate Ninja! Play Billy Vs. SNAKEMAN today! ![]() http://www.erepublik.com/en/referrer/SwordZero ![]() |
![]() ![]() |
Lija |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 761 Joined: 22-March 04 From: look behind you... maybe i`m there? ![]() |
QUOTE(ShinChan @ Feb 2 2006, 23:26) Nu jau velk uz tīņu žurnālīšu problēmlapām. Laikam nav ilgi jāgaida līdz pirmajam "kā man savos 13 gados vislabāk veikt abortu mājas apstākļos?" Jā, es esmu riebīgs. Mazuliit tu negribi man kaut ko par sevi pastaatiit??? Miilestiibas nav - nebuus - nevajaga... end of discusion... close topic... |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 12:50 |