![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Sword |
![]() ![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 126 Joined: 18-November 05 From: Starp debesim un elli. ![]() |
Kas isti ir ta milestiba mums katram ko ta nozīme?
Kadas ir tas pazimes ko ka lai izprot vai vina bija tā īstā vai nē? Kāda tam visam jega? ![]() šādas tēmas tiek apspriestas offtopikā. ja Tevi ir pametusi meitene, tā nav foruma problēma. This post has been edited by Batou: Feb 2 2006, 03:55 -------------------- ![]() "Peace is a shadow of death, desperate to forget it's painful past." © Angels banished from heaven have no choice but to become demons ![]() Be the Ultimate Ninja! Play Billy Vs. SNAKEMAN today! ![]() http://www.erepublik.com/en/referrer/SwordZero ![]() |
![]() ![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Nu jau velk uz tīņu žurnālīšu problēmlapām. Laikam nav ilgi jāgaida līdz pirmajam "kā man savos 13 gados vislabāk veikt abortu mājas apstākļos?"
Jā, es esmu riebīgs. -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
QUOTE(ShinChan @ Feb 2 2006, 23:26) Laikam nav ilgi jāgaida līdz pirmajam "kā man savos 13 gados vislabāk veikt abortu mājas apstākļos?" Ja tam ir sakars ar anime, go for it! ![]() -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
lastguru |
![]()
|
![]() The one who knows ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1174 Joined: 23-May 05 From: Kaigan (Riga, LV) ![]() |
QUOTE(edg @ Feb 2 2006, 23:48) QUOTE(ShinChan @ Feb 2 2006, 23:26) Laikam nav ilgi jāgaida līdz pirmajam "kā man savos 13 gados vislabāk veikt abortu mājas apstākļos?" Ja tam ir sakars ar anime, go for it! ![]() un kaa tu to iedomaajies? pieliekot pie jautaajuma fraazi "jo beerninjsh trauceetu man skatiities anime"? ![]() -------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
The Tao of posting: Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience. And never underestimate the power of stupid people in large groups... |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
QUOTE(lastguru @ Feb 2 2006, 23:52) QUOTE(edg @ Feb 2 2006, 23:48) QUOTE(ShinChan @ Feb 2 2006, 23:26) Laikam nav ilgi jāgaida līdz pirmajam "kā man savos 13 gados vislabāk veikt abortu mājas apstākļos?" Ja tam ir sakars ar anime, go for it! ![]() un kaa tu to iedomaajies? pieliekot pie jautaajuma fraazi "jo beerninjsh trauceetu man skatiities anime"? ![]() Vispaar daudz perversaak, bet tavs variants arii der ![]() Shaada probleema vareetu buut aktuaalaaka shim topikam: "Miiljo bebriit! Pienjemsim, ka mani sauc N un es esmu iemiileejusies pusii B. Vinjsh visu laiku veelas ar mani sex, bet es gribu skatiities anime. ko dariit?" A: "Miiljaa N, Tavas veelmes vienmeer ir svariigaakas par Tava puisha veelmeem! Nepakljaujies sava puisha iegribaam, ja to neveelies! Suuti PM edg, vinjsh Tev paliidzees!" "Man liekas, ka es miilu A, jo vinns man taa saka un vins ir visstilgiikaagais savaa klasee. Tomeer vins iet 11. klasee, bet es tikai 5. Vai tas ir normaali? Vinss ir man raadiijis anime, kur tas ir normaali, bet manas draudzenes saka, ka tas nav normaali. Vai es neesmu normaala? Man veel nav bijusas meenesreizes. Vai man buus beerninns?" A: "Tikai Tu pati zini, vai Tu puisi miili. Vinjsh to nezin labaak par Tevi. Gadu starpiiba Tavaa vecumaa ir shkjeerslis. Noteikti aizej pie savas skolas psihologa, direktora vai kaada no skolotaajiem, vai aizsuuti PM edg! Vinji labpraat uzklausiis Tavu probleemu un paliidzees. Meitenei Tavaa vecumaa ir mazas iespeejas palikt staavoklii, tomeer Tev veel nav pilniibaa nobriedushi dzimumorgaani, taapeec vari saslimt ar dazhaadaam ljoti nepatiikamaam veneeriskaam slimiibaam. Negaidi, kad paraadiisies slimiibas simptomi! Aizej pie sava gjimenes aarsta bet ne pie edg un izstaasti vinjam par savaam seksuaalajaam attieciibaam. Vinjsh Tev noteiks diagnozi un izaarstees, ja esi saslimusi, kaa arii pateiks, vai neesi staavoklii. Ja vinjsh tikai smejas un staro, tad tu esi aizgaajusi pie edg." Es savaa laikaa esmu izlasiijis un paarsmeejis jeegu pie tik daudzaam probleemaam ![]() -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 12:51 |