![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Marekso |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 56 Joined: 1-January 06 From: Latvia ![]() |
Ir tāda lieta kā Lucid Dreaming... Vienā vārdā sakot - Tu sapnī saproti ka esi sapnī un pārņem sapni savā kontrolē Sapņa Storyline vairs nau kautkāds GLICHY kautkur kad esi.. varli lidot pēc gribas un darīt ko vēlies...!! Pats esmu pirms kautkādiem 2-3 Gadiem to piedzīvojis bij labi... gribētos biežāk tagad atklāju kā tādus sapņus var padarīt biežākus vai kad pats vēlies
More information about Lucid Dreaming -------------------- -------------------------------------------
![]() |
![]() ![]() |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
QUOTE(Kikyou @ Feb 2 2006, 19:50) A nav gadījumā tā, ka ja cilvēks atcerās savus sapņus, tas nozīmē, ka cilvēks slikti guļ? Un, ka cilvēks sapņo tikai neilgi pirms pamošanās, nevis visu nakti. o.o Vismaz tā es esmu kaut kur lasījusi, bet tik pat labi tas varētu tā arī nebūt. Jā, sapņo cilvēks pirms pamošanas. Naktī cilvēks guļ, smadzenes atpūšas. Pēc tam (smadzenes pa dažām stundām atpūšas) smadzenes sāk darboties un sāk rādīties sapņi. Ja cilvēkam rodas sapņi, tas nozīmē, ka cilvēks jau ir izgulējies. Parasti ķermenim jāatpūšas ilgāk nekā smadzenēm. Varbūt tāpēc ka es pārāk daudz domāju, tāpēc saprotu, kad esmu sapnī. Pirms gulētiešanas visu laiku par kaut ko domāju, guļot kaut kādas domas ir (kāpēc es visu laiku kaut ko domāju, speciāli to negribu darīt, bet visu laiku domas lien galvā iekšā). Un agri no rīta, kad esmu dziļā pusmiegā par kaut ko domāju un tad tā aina pāriet sapnī un varu darīt tur ko gribu. Tad kad es apjēdzu, ka esmu sapnī, tad es saprotu ka drīz pamodīšos. This post has been edited by Hikaru: Oct 13 2013, 23:55 |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 09:30 |