![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Sword |
![]() ![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 126 Joined: 18-November 05 From: Starp debesim un elli. ![]() |
Kas isti ir ta milestiba mums katram ko ta nozīme?
Kadas ir tas pazimes ko ka lai izprot vai vina bija tā īstā vai nē? Kāda tam visam jega? ![]() šādas tēmas tiek apspriestas offtopikā. ja Tevi ir pametusi meitene, tā nav foruma problēma. This post has been edited by Batou: Feb 2 2006, 03:55 -------------------- ![]() "Peace is a shadow of death, desperate to forget it's painful past." © Angels banished from heaven have no choice but to become demons ![]() Be the Ultimate Ninja! Play Billy Vs. SNAKEMAN today! ![]() http://www.erepublik.com/en/referrer/SwordZero ![]() |
![]() ![]() |
Sword |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 126 Joined: 18-November 05 From: Starp debesim un elli. ![]() |
Tagad daudziem vards mīlestība ir tikai vards. Par to var runat un strīdēties vai tas tiešām ir tā vai citādāk. Katram ir svas viedoklis un savs uzskats.
Tur būtu jajautā '' Paceliet rokas kas tic mīlestībai vispar?'' Es neticu ka var iemīlēties no pirmā acu skatiena, nu nejau abi uzreiz tas nav iespējams. Var iemīleties bet tikai ar laiku bet tas nav iespējams tada sabiedrība kurai tas liekas aizspriedumaini. JO GALVENAIS ATIECĪBAS NAV SEKS!!!!! Tad jau atiecībam nav vispār nekādas jēgas, vajag tikai ielist gulata ar vienu kas tev patik, tad ar otru u.t.t. Veinkarši vairosim cilvēku skaitu un viss ne? Man vienalaga ko par mani domā citi tadi ir mani uzskati nu pie tiem es palieku. ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() "Peace is a shadow of death, desperate to forget it's painful past." © Angels banished from heaven have no choice but to become demons ![]() Be the Ultimate Ninja! Play Billy Vs. SNAKEMAN today! ![]() http://www.erepublik.com/en/referrer/SwordZero ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 12:59 |