![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Sword |
![]() ![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 126 Joined: 18-November 05 From: Starp debesim un elli. ![]() |
Kas isti ir ta milestiba mums katram ko ta nozīme?
Kadas ir tas pazimes ko ka lai izprot vai vina bija tā īstā vai nē? Kāda tam visam jega? ![]() šādas tēmas tiek apspriestas offtopikā. ja Tevi ir pametusi meitene, tā nav foruma problēma. This post has been edited by Batou: Feb 2 2006, 03:55 -------------------- ![]() "Peace is a shadow of death, desperate to forget it's painful past." © Angels banished from heaven have no choice but to become demons ![]() Be the Ultimate Ninja! Play Billy Vs. SNAKEMAN today! ![]() http://www.erepublik.com/en/referrer/SwordZero ![]() |
![]() ![]() |
Sērfijs |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 453 Joined: 30-May 05 ![]() |
Man 12, manam puisim 67, jautājums Tev mīļais edg, vai mans puisis vēl būs dzīvs, kad man būs 18?
Būtībā ar šo es gribēju teikt, ka ir pienācis laiks forumā atvērt problēmu topiku, kurā mēs visi varēsim draudzīgi izteikt savas fundamentālos problēmu jautājumus, par to vai sex 11 gados ir labs, tā kā forumā tā pat ir 12-14 gadīgo pieplūdums, tad visdrīzāk agri vai vēlu arī viņiem radīsies kāds jautājums, līdzīgs šim par mīlestību. -------------------- I am an expert on anime and I become very angry when people give uneducated opinion on anime. Anime is very serious exact science and not a stupid way to kill time, it is very important to know about this subject. If you are not knowledgeable about anime then you are a moron.
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 12:53 |