![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Marekso |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 56 Joined: 1-January 06 From: Latvia ![]() |
Ir tāda lieta kā Lucid Dreaming... Vienā vārdā sakot - Tu sapnī saproti ka esi sapnī un pārņem sapni savā kontrolē Sapņa Storyline vairs nau kautkāds GLICHY kautkur kad esi.. varli lidot pēc gribas un darīt ko vēlies...!! Pats esmu pirms kautkādiem 2-3 Gadiem to piedzīvojis bij labi... gribētos biežāk tagad atklāju kā tādus sapņus var padarīt biežākus vai kad pats vēlies
More information about Lucid Dreaming -------------------- -------------------------------------------
![]() |
![]() ![]() |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Hikaru, es arii vienmeer gultaa, pirms miega nenormaali daudz domaaju. Visu ko... Bet tad, es vienmeer aizmiegu baigi veelu, un tieshi tad man nav taa, ka apjeedzu, ka esmu sapnii.
Atceros, ka redzeeju sapnii, ka paskatos pa logu (dziivoju peedeejajaa staavaa) un tur paveraas smuks piseetas skats ar MILZIIGU meenesi. Taa kaa parasti ziimee! Peec kaada briizha atkal paskatos pa logu, un shis MILZIIGAIS meenesis ir taads kaa apgrauzts. Un tad es saaku lidinaaties... -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:18 |