![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Sword |
![]() ![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 126 Joined: 18-November 05 From: Starp debesim un elli. ![]() |
Kas isti ir ta milestiba mums katram ko ta nozīme?
Kadas ir tas pazimes ko ka lai izprot vai vina bija tā īstā vai nē? Kāda tam visam jega? ![]() šādas tēmas tiek apspriestas offtopikā. ja Tevi ir pametusi meitene, tā nav foruma problēma. This post has been edited by Batou: Feb 2 2006, 03:55 -------------------- ![]() "Peace is a shadow of death, desperate to forget it's painful past." © Angels banished from heaven have no choice but to become demons ![]() Be the Ultimate Ninja! Play Billy Vs. SNAKEMAN today! ![]() http://www.erepublik.com/en/referrer/SwordZero ![]() |
![]() ![]() |
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
nevareeshu iiasti pateikt, kaapeec cilveeki grib iemiileeties...laikam nespeej pabuut vientuliibaa, bet varu tev, sword, pateikt, kur rodas miilestiiba un iemiileeshanaas sajuutas...''mīlestības avots nemaz neesot sirds, tas drīzaak esot jāmeklē smadzenēs. sirdī mēs to tikai sajūtam. iemīlēšanās sajūta rodas galvā un nekur citur. mīlestība un iemīlēšanās ir vistīrākās smadzeņu ilūzijas, kas rodas necaurredzamā, savstarpēji komunicējošu nervu šūnu tīmeklī. smadzenēs top molekulu maisījums, kas izraisa iemīlēšanās sajūtas. smadzenes noraida signālus arī uz vēderu, tāpēc daudzi saka, ka jūt ''tauriņus''vēderā!!!''...ceru, ka atbildeeju!!
-------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
7thcrow |
![]() ![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 17 Joined: 4-February 06 From: Rīga yo! ![]() |
QUOTE(kahi @ Feb 3 2006, 19:01) nevareeshu iiasti pateikt, kaapeec cilveeki grib iemiileeties...laikam nespeej pabuut vientuliibaa, bet varu tev, sword, pateikt, kur rodas miilestiiba un iemiileeshanaas sajuutas...''mīlestības avots nemaz neesot sirds, tas drīzaak esot jāmeklē smadzenēs. sirdī mēs to tikai sajūtam. iemīlēšanās sajūta rodas galvā un nekur citur. mīlestība un iemīlēšanās ir vistīrākās smadzeņu ilūzijas, kas rodas necaurredzamā, savstarpēji komunicējošu nervu šūnu tīmeklī. smadzenēs top molekulu maisījums, kas izraisa iemīlēšanās sajūtas. smadzenes noraida signālus arī uz vēderu, tāpēc daudzi saka, ka jūt ''tauriņus''vēderā!!!''...ceru, ka atbildeeju!! ![]() Savā ziņā tev piekrītu. Es arī skatijos to raidiju,u pa Discovery, kur mīlestība tika parādīta kā nekas vairāk par ķīmiju mūsū smadzeņ podos. Kādreiz ticēju pasaku mīlestībai un dvēseles otrai pusītei, ...tagad esmu sapratis, ka tas viss ir viens liels bull.... ....ahm jā māviens. Mīlestība ir tas pats kas dievs - respektīvi ...kautkas, kas katram nozīmē pavisam ko citu, bet sabiedrībā tiek identificēts zem viena vārda( lai nejauktu līdzgaitnieku prātus). Jā, bet būtībā tā ir......... ilūzija, emocijas, jūtas, tas vis ir ilūzija( a la Matrix). Soooo... es te nēsmu nācis lai sprediķotu, bet mans skatu punkts ir vienkārš - visa pamatā ir mums dabas ieliktais izdzīvošanas/vairošanās instinkts, bet pārējais ir mūsū prātiņos. P.S. What is love? Is it something inside our brai? ....Love... Oh its driveing us all insane. Ohouuu yehhhh.............. The boy with the X-ray eyes. Its not a surprise. Nothing realy maters to him. P.P.S. Oh jā, gandrīz aizmirsu pašu svarīgāko. Galvenais lai mēs paši mīlētu sevi, un dzīvi sev apkārt, tad arī citi mīlēs mūs. Un tie nav tukši vārdi, ticiet man!!! -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 13:08 |