![]() |
![]() |
Deadly Frozen |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 68 Joined: 28-September 04 From: Svešā ādā. ![]() |
Pirmie darbi. Sakārtoti aptuvenā secībā pēc uzzīmēšanas (nu ir virsū arī datumi, bet dažiem nezināmi, vienam nepareizi uzrakstīts utt) Konstruktīva kritika un ieteikumi ļoti gaidīti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Deadly Frozen |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 68 Joined: 28-September 04 From: Svešā ādā. ![]() |
Pirmkārt - es negribu dzirdēt nekādus pārmetumus, par slimību, tāpēc saku uz reiz - es esmu gandrīz izārstējusies un viss ir kārtībā. Diagnoze - depresija. Vienīgais, no kā šobrīd vēl neesmu tikusi vaļā, ir autoagresija, kas noved pie paškropļošanas. Bet vispār arī visa tā slimnīcas atmosfēra iespaido uz drūmiem darbiem. Nav rokturu, ārā pastaigāties nelaiž, apmeklēt drīkst tikai vecāki, reizēm pat māsas vai brāļi netiek ielaisti, visas tās procedūras, ārsti, kas pret tevi izturās, kā pret trako, medmāsas, kas uzskata, ka būtu daudz labāk, ja tevi drīkstētu sašpricēt un tu visu laiku gulētu un vienkārši nedomātu...
par citiem darbiem runājot - gaidu, kad atkal tikšu pie skanera, tad būs vēl pāris zīmējumi no klades *arī slimnīcas darbi* un arī paši pēdējie, kas tika zīmēti šīs nedēļas laikā. -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 20:11 |