![]() |
![]() |
Aven |
![]()
|
![]() Kaigan īpašums Group: weirdo Posts: -170 Joined: 21-November 05 From: Rīga => Vecmīlgrāvis ![]() |
Kaa jau juus visi nojaushat es un veel dazhi entuziasti tasaam komiksu, bet mums vaidziigs labs scenaarijs, bet mums TAA nava!!
Taapeec es luudzu juusu paliidziibu.. Jaabuut par seniem laikiem-fantasy.. nu kautkas LotR stilaa.. Please help.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Turpinās scenārijs.
Krogā blakus krodziniekam stāv robins un alaks. (Robins ir īss, alaks garš: attiecība ~ 3/4 pret 4/4, krodzinieks ir viena garuma ar robinu( tas palīdzēs uzzīmēt)) Dens pienāk pie viņiem. - Den, Tu elfu te neesi redzējis? Krodzinieks prasa. Denam uz pieres parādās sviedri, vinjš ir ļoti nervozs. Pārējie skatās uz viņu, viņam pamatīgi paliek bail ko alaka. ''Viņa laikam ir kopā ar viņiem, tātad viņi mani novāks...'' - Neee Dens stāv, sastindzis un nervozs. - Ko tu te stāvi, ej strādāt slunķi!!!! krozinieks iebrēcas Daniēls izlavās no kroga un iet uz stalli. Apsēžas uz spaiņa blakus siena gubai , kurā guļ elfa, ''Ko man tagad darīt, ko man tagad darīt...ko man tagad darīt...Ko man tagad darīt.... u.t.t'' Pēc. 5 stundām. ''Ko man darīt, ko man darīt, ko man darīt.'' -EEEh! jau saule riet? tēvocis mani novāks! - dens ir sasodīti uztraucies un nervozs ''elfa vēl guļ, lūdzu, dievs, kaut viņa rīt būtu prom un mani neatcerētos.'' Daniēls ir nometies ceļos, salicis rokas un lūdz dievu. pieceļas, bikses ar zirgu sūdiem. - Man nav veiksmes...- Dens nopūšas un velkas uz krogu Ienāk krogā, cilvēku nav. ''Dīvaini, dīvaini, te neviena, tēvocis arī nenāk un virsū nebrauc.'' Atver kādas durvis kroga galā, kāpj pa šauru eju, vecām koka kāpnēm, kas čīkst, nonāk nedaudz plašākā gaitenī un redz gaismu plūtam no durvīm. No tās puses skan balsis. Viņš atver durvis. Istabā ap galdiņu sēž krodzinieks viņa rižā, resnā sieva, un Robins un Alaks. Dzer šņabi. Dena mute līdz zemei, pats balts kā līķis. turpinājums sekos, kad uzzīmēsiet šo daļu,( kas ziimēs izdomājiet savā starpā. ) -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 09:59 |