![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Marekso |
![]() ![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 56 Joined: 1-January 06 From: Latvia ![]() |
Problēma tāda ka bieži saslismtu parasti jau KAKLS sāp / Iesnas / Temperatūra !!
Un tagad vispār kautkāds trakums jau 1 mēnesi slimoju gribētos zinā kā jūs varētu ieteikt uzlabot Imūnsistēmu vai kko tādu... jau apnīk ka vējiņš uspūš un jau slims esmu...!! ![]() ![]() -------------------- -------------------------------------------
![]() |
![]() ![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Hmm. Nezinu.
Tā pa īstam pēdējo reizi slimoju 1. klasē, ja pareizi atceros. XD Varbūt tas tāpēc, ka man garšo skābas lietas (citroni tīrā veidā). Skābās lietās it kā daudz vitamīni esot. Bet vispār jau imunitāte slēpjās JAUNAJĀ AKTIMELĀ ar <ievieto savu nemīļāko ēdienu šeit> garšu. o_ō Bet vispār laikam cilvēks piedzimst ar labu imunitāti, mākslīgi nav tik viegli dabūt. Tigra, tās karameles ir vienkārši, brrrrr.... x_x Esmu ēdusi, uzreiz tāda sajūta, ka es priedi graužu. Un jāa es zinu kā priedes garšo. XD P.P.S. Tigra izskaidro šito - pie datora sēžu vismaz 5-7h dienā, maz sportoju un ēdu visu kas pagadās (tās šķēres ar rozā galiem bija garšīgas), bet neslimoju (un pie tam nenoveļos arī). o_o |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:22 |