![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Marekso |
![]() ![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 56 Joined: 1-January 06 From: Latvia ![]() |
Problēma tāda ka bieži saslismtu parasti jau KAKLS sāp / Iesnas / Temperatūra !!
Un tagad vispār kautkāds trakums jau 1 mēnesi slimoju gribētos zinā kā jūs varētu ieteikt uzlabot Imūnsistēmu vai kko tādu... jau apnīk ka vējiņš uspūš un jau slims esmu...!! ![]() ![]() -------------------- -------------------------------------------
![]() |
![]() ![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Uzlabot imūnsistēmu var:
1. sportojot 2. ēdot veselīgi 3. nedarot neko kas novājina organismu(pie tā var pieskaitīt vairāk kā 2h dienā pie datora) Un vēl daudzi šādi paņēmieni, kurus 89% neievēro. Ja esi saslimis ar iesnām, drudzi, kakla sāpēm, vienvārdsakot saukstējies, tad ātri izārstēties var a) graužot priežu skujas(es izmēģināju, palīdz)(tautas medicīna rullz!) ![]() ar priežu skuju ekstraktu -------------------- |
Blackout |
![]()
|
![]() Gimme More ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 294 Joined: 4-November 05 From: Riga ![]() |
QUOTE(Tigra2 @ Feb 4 2006, 21:32) Uzlabot imūnsistēmu var: 1. sportojot 2. ēdot veselīgi 3. nedarot neko kas novājina organismu(pie tā var pieskaitīt vairāk kā 2h dienā pie datora) Un vēl daudzi šādi paņēmieni, kurus 89% neievēro. Mans brālis pašlaik ir slims, un viņš neko no tā nedara.. Kā izvairīties? LOL, dzerot zāles, kas novājina imunitāti XDD Man pašam ar garšo ļoti skābas lietas... Kā dzērvenes, citroni ar un daudz citu ogu un augļu xP A pats es ar neko no tā nedaru, un vispār vēl neesmu slimojis (vismaz no manas atmiņas ne), ja neskaitīt masalas, vējbakas =.=|| -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 12:58 |