![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Marekso |
![]() ![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 56 Joined: 1-January 06 From: Latvia ![]() |
Problēma tāda ka bieži saslismtu parasti jau KAKLS sāp / Iesnas / Temperatūra !!
Un tagad vispār kautkāds trakums jau 1 mēnesi slimoju gribētos zinā kā jūs varētu ieteikt uzlabot Imūnsistēmu vai kko tādu... jau apnīk ka vējiņš uspūš un jau slims esmu...!! ![]() ![]() -------------------- -------------------------------------------
![]() |
![]() ![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
QUOTE(lastguru @ Feb 4 2006, 21:47) juus visi redzeejaat kaadaa plaanaa vasaras veejjakaa es staigaaju pashlaik, es pat neaiztaisu to... Es katru gadu vienmeer staigaaju kaartiigaa pufaikaa un vienmeer sakjeeru iesnas vairaakas reizes vienas ziemas ietvaros. Shogad es staigaaju ar neaiztaisaamu rudens meeteli un neesmu veel neko sakjeeris. Tas gan nav mudinaajums buut tikpat stulbam kaa es. Es gribu tikai pateikt, ka ruudiijums tieshaam paliidz. Un galvenaa ruudiijuma sastaavdalja ir speeja nepadoties salam, bet ciiniities ar to. Jaa - savaa praataa. Tiem, kas briesmiigi nevar saprast, kaapeec ar neaiztaisaamu meeteli jaastaigaa: nevaru atrast nekur taadu meeteli, kas man patiktu un buutu par pienjemamu cenu. Es savu veseliibu diez ko augstu neveerteeju. Zinu, zinu - vecumdienaas atmaksaasies. QUOTE(Church @ Feb 5 2006, 00:15) ok. ja jau visi min savas receptes kaa tikt valjaa no saauksteeshanaas - vari meegjinaat kaa es .. vecriigas krogos kaadu puslitru balzaama izsuukt. ;> Tas ir praksee pieraadiits. Alkohols, jo iipashi stiprais, tieshaam aarstee. Ir gan citziem gadiijies arii paarspiileet un sekojosho iipashi sapraatiigo darbiibu deelj muguru apsaldeet... -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 12:58 |