![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Marekso |
![]() ![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 56 Joined: 1-January 06 From: Latvia ![]() |
Problēma tāda ka bieži saslismtu parasti jau KAKLS sāp / Iesnas / Temperatūra !!
Un tagad vispār kautkāds trakums jau 1 mēnesi slimoju gribētos zinā kā jūs varētu ieteikt uzlabot Imūnsistēmu vai kko tādu... jau apnīk ka vējiņš uspūš un jau slims esmu...!! ![]() ![]() -------------------- -------------------------------------------
![]() |
![]() ![]() |
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
o.k. piemeers iz dziives... jauka diena, ne paaraak silta, tu izej aaraa,ne paaraak silti apģeerbies, paskrien ar draugiem, elpo, protams...naakamajaa dienaa 6 no riita, kad ir nozvaniijis modinaataajs, tu, ar galvu kaa spainis ej uz mammas istabu un breec nelabaa balsii... tad tu noliecies uz nedeeļu, iekavee visu, ko var iekaveet maaciibaas, bet mamma saka...''nu, ko es tev teicu???'' un veel tas kremt... moraale...KLAUSI VECAAKUS JEBKURAA AR VESELIIBU SAISTIITAA LIETAA!!!!!
bet lai izvairiitos no maniem kangaru kalniem, eed saldeejumu ziemas viduu un dzer teeju - tas uzlabo imuunsisteemu(again no dziives) vai dzer aukstu alu...atkariibaa, cik tev gadu!! p.s. valsts prezidente tieši taa izaarsteejaas no klepus - dzerot alu!!(vaardu patiesums...79%) p.p.s. marekso, tu nekad mani nepaarspeesi slimošanaa... nolikšanaas rudenii, vai ziemaa, man kļuvis par savdabiigu rituaalu!! -------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:36 |