![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Marekso |
![]() ![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 56 Joined: 1-January 06 From: Latvia ![]() |
Problēma tāda ka bieži saslismtu parasti jau KAKLS sāp / Iesnas / Temperatūra !!
Un tagad vispār kautkāds trakums jau 1 mēnesi slimoju gribētos zinā kā jūs varētu ieteikt uzlabot Imūnsistēmu vai kko tādu... jau apnīk ka vējiņš uspūš un jau slims esmu...!! ![]() ![]() -------------------- -------------------------------------------
![]() |
![]() ![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Kad tu izskrien aaraa ar draugiem patrakot, organisms juut, ka tev ir sen par daudz briiva laika, kuru daudz lietderiigaak buutu izmantot, izslimojot aaraa visaadas drankjiibas, kas sakraajushaas. Ja tev jaaiet katru dienu uz darbu un no taa atkariigs, vai vareesi paeest vai tikai, pie veikala skatloga piespiezhot seju, kaari tecinaat siekalu, raugoties uz briinishkjo rupmaizi - tad tu slimiibas atcereesies tikai kaa pagaatnes reegu, kas saistiisies ar vecajiem labajiem laikiem, kad vareeji valstiities pa maaju peec skolas liidz apnikumam. Btw, esmu dzirdeejis, ka cilveekiem, kas ilgi neslimo, piem 10 gadus, ir palielinaata statistika saslimt ar taadaam lietaam kaa "veezis".
Saldeejums tieshaam paliidz aarsteet kaklu. Starp citu, arii laasteku suukaashana. Taa vispaar ir tautas gudriiba, bet kursh muusdienaas taadas lietas zin? Tagad tik sarijas tabletes... -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:49 |