![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Sword |
![]() ![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 126 Joined: 18-November 05 From: Starp debesim un elli. ![]() |
Kas isti ir ta milestiba mums katram ko ta nozīme?
Kadas ir tas pazimes ko ka lai izprot vai vina bija tā īstā vai nē? Kāda tam visam jega? ![]() šādas tēmas tiek apspriestas offtopikā. ja Tevi ir pametusi meitene, tā nav foruma problēma. This post has been edited by Batou: Feb 2 2006, 03:55 -------------------- ![]() "Peace is a shadow of death, desperate to forget it's painful past." © Angels banished from heaven have no choice but to become demons ![]() Be the Ultimate Ninja! Play Billy Vs. SNAKEMAN today! ![]() http://www.erepublik.com/en/referrer/SwordZero ![]() |
![]() ![]() |
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
a kurs teica, ka es kaut kaadu discovery skatos??? man taadu nemaz neraada... un ''kaut'' vajag raxtiit ar atstarpi...to es kaa lat. val. olimpiaazu veteraane tev, 7thcrow varu drosi apgalvot...bet par miilestiibu...man varbuut atnaaks veel kaada buutiska apskaidriiba.......... o.k. atnaaca - pa cik cilveeki ir seksuaali atiistiitas buutnes , tad ķermeņa tuviiba vinjiem ir nepieciešama, bet lai to dabuutu, vinji ir izdomaajuši tik banaalu lietu kaa miilestiiba... taa sak' eesmas pievilinaashanai!!! paldies, sword, par jeelo atbildi
![]() -------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
7thcrow |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 17 Joined: 4-February 06 From: Rīga yo! ![]() |
QUOTE(kahi @ Feb 6 2006, 18:45) a kurs teica, ka es kaut kaadu discovery skatos??? man taadu nemaz neraada... un ''kaut'' vajag raxtiit ar atstarpi...to es kaa lat. val. olimpiaazu veteraane tev, 7thcrow varu drosi apgalvot...bet par miilestiibu...man varbuut atnaaks veel kaada buutiska apskaidriiba.......... o.k. atnaaca - pa cik cilveeki ir seksuaali atiistiitas buutnes , tad ķermeņa tuviiba vinjiem ir nepieciešama, bet lai to dabuutu, vinji ir izdomaajuši tik banaalu lietu kaa miilestiiba... taa sak' eesmas pievilinaashanai!!! paldies, sword, par jeelo atbildi ![]() ![]() Turpinot par mīlestību, es uz šo lietu skatos no 3 pusēm: no zinātniskās, no garīgās kultūras un no savas pieredzes. Varu teikt tikai vienu - es redzu ļoti daudz.... gan skaistu lietu, gan ne tik glītu. Tapēc visus draudzīgi aicinu atvēr savus prātiņus ... un neļaut negatīvai(infantīlai) pieredzei maitāt jums dienu. Out. ![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 12:48 |