![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Marekso |
![]() ![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 56 Joined: 1-January 06 From: Latvia ![]() |
Problēma tāda ka bieži saslismtu parasti jau KAKLS sāp / Iesnas / Temperatūra !!
Un tagad vispār kautkāds trakums jau 1 mēnesi slimoju gribētos zinā kā jūs varētu ieteikt uzlabot Imūnsistēmu vai kko tādu... jau apnīk ka vējiņš uspūš un jau slims esmu...!! ![]() ![]() -------------------- -------------------------------------------
![]() |
![]() ![]() |
Marekso |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 56 Joined: 1-January 06 From: Latvia ![]() |
Wow... paldies par visiem adviciem.
Un par to DRUGS = EVUL / Pilnībā piekrītu! Es varētu stāstīt stundu ilgi par to kāpēc zālēs ir EVUL utt... ![]() Bet vēl viena problēma - NEGRIBAS MĀCĪTIES ! Itkā kad atveseļojies esi tad liekas nu tagad saraushu bet es zinu paies nedēļa tad atkal sākšu (varbūt izpildīšu mājas darbu varbūt nē) kā no tā atkratīties... ![]() edit atcerējos par to ēsšanu vienu nelabu lietu nezinu kāpēc tā notika Biju baigi slims... kautkāds galvas griesšanās vīruss!! Kā piecelies stāvus uzreiz momentāli slikta dūūša !! Tā nu nevarēju neko ieēst 1 dienu un pēc tam jau pa mazam sāka iet iekšā bet lieta tāda ka pēc tam sāpēja vēdērs kādu mēnesi pēc tam ja nebiju ēdis 3-4h !! Mamma teica ka drošivien gastrīts vieglā formā! Nu bet varbūt tas ir saistīts ar to ka pirmajā vakarā kad es saslimu un bija augsta temp - 38.4 Es apēdu 2 cīsiņus ar Sinepēp un vēl maizes rikas !! un pēc tam tā vēders stresoja !! jo viņam baigi grūti bija sagremot varbūt tas saistīts ar to kautkā bija - Vienkārši negribētos atkal gastrītu ! Jo baigi stulbi bija - No rīta paēd brokastis ap 10:00 un ja līdz 15:00 nēsi vēl kko iedēdis paliek slikta mazliet dūša un sāp vēders... nu nezinu kas tas man bija vienkārši negribēos lai atkārtojas! -------------------- -------------------------------------------
![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 12:58 |