![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Marekso |
![]() ![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 56 Joined: 1-January 06 From: Latvia ![]() |
Problēma tāda ka bieži saslismtu parasti jau KAKLS sāp / Iesnas / Temperatūra !!
Un tagad vispār kautkāds trakums jau 1 mēnesi slimoju gribētos zinā kā jūs varētu ieteikt uzlabot Imūnsistēmu vai kko tādu... jau apnīk ka vējiņš uspūš un jau slims esmu...!! ![]() ![]() -------------------- -------------------------------------------
![]() |
![]() ![]() |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
QUOTE(Marekso @ Feb 7 2006, 22:34) 38.4 Es apēdu 2 cīsiņus ar Sinepēp un vēl maizes rikas !! un pēc tam tā vēders stresoja !! jo viņam baigi grūti bija sagremot varbūt tas saistīts ar to kautkā bija Ārprāc. Kad ir tāda augsta temperatūra, it sevišķi nedrīkst neko tik smagu ēst. Jo vairāk ēdīsi, jo ilgāk slimosi. Ja apēd daudz sinepes (pie tam vēl pie novājinata organisma), tās var izdedzināt kuņģi. Tad protams vēders sāpēs. Es bērnībā ļoti daudz slimoju. Bet, kad vecāki saprata, ka no slimnīcām tikai sliktāk kļūst, tad pārgāja uz daudz maz veselīgu dzīvesveidu. Visas slimības tika ārstētas ar neēšanu nevis ar zālēm. Tagad es 10 gadus neesmu gandrīz slimojis. Tikai pirms 5 gadiem uz vienu dienu uzleca temperatūra līdz 38 un pazuda. Vienīgi iesnas tagad dažreiz uznāk (no vecām slimībām deguns palika jūtīgs uz ārējo vidi). Ar temperatūru ir tā, ka normāli ir, kad ļoti reti (reizi nezinu cik gados) tā uznāk uz 1 (max 2) dienām līdz 38 grādi un pazūd. Organisms iznīcina mutagēnas šūnas, kuras izveidojušās un sakrājušas no kaitīga dzīvesveida. Ja slimo ilgāk tad organisms tiek novājināts, tas vairs nav labi. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 12:57 |