![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
deleted-ray |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 0 Joined: 14-June 04 ![]() |
Domaaju ideja skaidra
![]() Rammstein - Engel (NGE) KMFDM - MOrtal Kombat (Rurouni Kenshin) Dj Mystik - To Love You More (Ahh My Goddes The Movie) DDR - Moonlight Shadow (InuYasha) Matthew Good - Weapon (Naruto) Tie ir no tiem, kurus esmu redzeejis |
![]() ![]() |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
QUOTE(Tigra2 @ Jan 7 2006, 16:59) Tagad mans mīļākas AMV ir Naruto Lee Tribute Dievinu šo dziesmu, vai kāds nezin tās autoru(ja kādam ir tāds AMV) Ar tādiem līdzīgiem nosaukumiem ir daudz amv ar dažādām dziesmām. Tas kas tev ir, dziesmas izpildītājs ir Drowning Pool - "Bodies - xXx remix". Šitādas dziesmas patīk... ![]() Man ļoti patika šādi AMV: Card Captor Sakura - Release (Bleach Opening) ![]() Azumanga Daioh - Daioh Fantasy A+ - parodija uz Final Fantasy ![]() R.O.D TV - webpages - omg, omg, omg noskatījos šo amv, tagad gribu šo anime redzēt. Es to vēl neesmu redzējis. ![]() ![]() Place Promised in Our Early Days - Addicted - tas ir tas meistardarbs par vijolēm, kuru neesmu redzējis. Tādus meistardarbus neskatos. Bet šis amv man patika. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 09:24 |