![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Marekso |
![]() ![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 56 Joined: 1-January 06 From: Latvia ![]() |
Problēma tāda ka bieži saslismtu parasti jau KAKLS sāp / Iesnas / Temperatūra !!
Un tagad vispār kautkāds trakums jau 1 mēnesi slimoju gribētos zinā kā jūs varētu ieteikt uzlabot Imūnsistēmu vai kko tādu... jau apnīk ka vējiņš uspūš un jau slims esmu...!! ![]() ![]() -------------------- -------------------------------------------
![]() |
![]() ![]() |
lastguru |
![]()
|
![]() The one who knows ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1174 Joined: 23-May 05 From: Kaigan (Riga, LV) ![]() |
vasaraa es visu sestdienu-sveetdienu noseezhu balkonaa, vai kad sanaak atnaakt maajaas vismaz ap 20iem, tad arii paseezhu liidz kaadiem 23iem
edg, pameegjini neeest... ![]() -------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
The Tao of posting: Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience. And never underestimate the power of stupid people in large groups... |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
QUOTE(lastguru @ Feb 8 2006, 14:46) Nekad tas nav paliidzeejis un es neuzticos juusu saciitajam. Zinu, ka guleeshana paliidz, bet, kameer gribas eest, tikmeer jaarij. Vot, kad negribas eest, tad nevajag. Taa ir cita runa. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 12:57 |