![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Sword |
![]() ![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 126 Joined: 18-November 05 From: Starp debesim un elli. ![]() |
Kas isti ir ta milestiba mums katram ko ta nozīme?
Kadas ir tas pazimes ko ka lai izprot vai vina bija tā īstā vai nē? Kāda tam visam jega? ![]() šādas tēmas tiek apspriestas offtopikā. ja Tevi ir pametusi meitene, tā nav foruma problēma. This post has been edited by Batou: Feb 2 2006, 03:55 -------------------- ![]() "Peace is a shadow of death, desperate to forget it's painful past." © Angels banished from heaven have no choice but to become demons ![]() Be the Ultimate Ninja! Play Billy Vs. SNAKEMAN today! ![]() http://www.erepublik.com/en/referrer/SwordZero ![]() |
![]() ![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Nez, man gataviiba pashuzupureeties cita cilveeka labaa kaadreiz tieshaam likaas miilestiiba, bet vairs nee. Tad sanaaktu, ka es miilu paaraak daudz cilveekus fragmentaaros laika posmos. Lai to sauktu par miilestiibu, tai ir jaabuut noturiigai. Ja tu esi gatavs cilveeka labaa dariit visu veselu meenesi no vietas, taa ne obligaati nav miilestiiba. Taa var buut arii vienkaarshi apseestiiba/iekjershanaas shajaa cilveekaa. Otrs apshaubaamais ir dariit "visu". Tas nekad nebuus viss, vismaz man nee. Es, piemeeram, nenogalinaashu 100 cilveekus cita cilveeka labaa. Bet, jaa, kaut kaada pashuzupureeshanaas tur ir. Tomeer ne taa ir galvenais.
Iista miilestiiba manupraat ir kaut kas noturiigs. Taa ir tad, kad ar citu cilveeku ir neparasta saskanja. Tevi nenomaac domas par to, cik ljoti shis cilveeks ir perfekts, ko vinjsh eed brokastiivs utml. Tev ar vinju vienkaarshi kopaa ir tik labi, ka biezhi tas iedragaa tavu uzskatu sisteemu par to, kas patiesiibaa ir labi, kas nav. Daudz kas, kas likaas svariigs, kljuust nesvariigs un otraadi. Ar to cilveeku kopaa ir tik patiikami, ka ar vinju kopaa laiks skrien aatraak, un, lai kas tavu dziivi arii nekjertu, ar vinju kopaa tev paliks daudz labaak un visas pasaules probleemas atkal liksies mazsvariigas. Kad shaadi cilveeki shkjiras, vinji apzinaas, ka atkal buus jaaatgriezhas realitaatee - pie savaam dziives probleemaam, un ar taam pashiem jaaciinaas. Tieshi tas notur vinjus kopaa - apzinja, ka vinjiem kopaa ir daudz labaak. Ja kaads ieveeroja liidziibu ar alkoholu vai anime, tas ir pilniigi normaali. Tomeer pastaav buutiska atshkjiriiba. Miilestiiba pret citu cilveeku ir viltiigs process cilveeka praataa, kas neljauj paaraak daudz tajaa aizmirsties. Miilestiiba nepavaajina tavas domaashanas speejas. Apseestiiba to dara, jaa, bet ne taa miilestiiba, ko es aprakstu. Miilestiiba arii neljauj iegrimt nereaalaa iedomu pasaulee. Un atkal - iekjershanaas citaa cilveekaa no taa vien sastaav. Galvenais, ko es meegjinu pateikt ir - atshkjiriiba starp miilestiibu, kaa juus to uztverat, un ko es saucu par apseestiibu vai iekjershanos (atkariibaa no izpausmeem), un starp miilestiibu, kaa es to uztveru, ir visai buutiska. Miilestiiba ir staavoklis, kad tev ir iipashi labi kopaa ar citu cilveeku. Jaa, nav noteiktas robezhas. Parasti nav taa, ka tev visi cilveeki riebjas, bet ar vienu cilveeku ir ljoti labi buut kopaa. Tomeer, kad taa ir miilestiiba, cilveekam parasti ar laiku tas pielec un, tikliidz vinjsh apzinaas, ka miil sho otru cilveeku, nokriit arii taa klape, ko es saucu par apseestiibu - un peec tam vairs jaunas attieciibas netiek mekleetas un visa riiciiba ir pakljauta miilestiibas objekta labumam. Ar laiku apseestiiba pazudiis, bet miilestiiba paliks. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
sipps |
![]()
|
Unregistered ![]() |
QUOTE(edg @ Feb 9 2006, 12:47) ne apsestiba var nepazust nekad, ar apsestibu ir vel sliktak neka ar milestibu jo apsestiba cilveku sagrauj ta vinu iznicina... Izskauzama butu vienpuseja, tuksa milestiba, kas klejo viena, nerod pretmilu, bet citreiz parversas pat slimiga apsestiba. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 12:52 |