![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Marekso |
![]() ![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 56 Joined: 1-January 06 From: Latvia ![]() |
Problēma tāda ka bieži saslismtu parasti jau KAKLS sāp / Iesnas / Temperatūra !!
Un tagad vispār kautkāds trakums jau 1 mēnesi slimoju gribētos zinā kā jūs varētu ieteikt uzlabot Imūnsistēmu vai kko tādu... jau apnīk ka vējiņš uspūš un jau slims esmu...!! ![]() ![]() -------------------- -------------------------------------------
![]() |
![]() ![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Uzlabot imūnsistēmu var:
1. sportojot 2. ēdot veselīgi 3. nedarot neko kas novājina organismu(pie tā var pieskaitīt vairāk kā 2h dienā pie datora) Un vēl daudzi šādi paņēmieni, kurus 89% neievēro. Ja esi saslimis ar iesnām, drudzi, kakla sāpēm, vienvārdsakot saukstējies, tad ātri izārstēties var a) graužot priežu skujas(es izmēģināju, palīdz)(tautas medicīna rullz!) ![]() ar priežu skuju ekstraktu -------------------- |
lastguru |
![]()
|
![]() The one who knows ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1174 Joined: 23-May 05 From: Kaigan (Riga, LV) ![]() |
QUOTE(Tigra2 @ Feb 4 2006, 21:32) Uzlabot imūnsistēmu var: 1. sportojot 2. ēdot veselīgi 3. nedarot neko kas novājina organismu(pie tā var pieskaitīt vairāk kā 2h dienā pie datora) Un vēl daudzi šādi paņēmieni, kurus 89% neievēro. emm... es nedaru nevienu no shiim lietaam: man nepatik sportot, es needu gandriiz, nemaz nerunaajot par manas bariibas veseliigumu (nedeeljaam ilgi varu dziivot uz bulcinjaam, cepuminjiem un sviestmaizeem, dzerot kolu.. nu dazhreiz veel kaadu snikersu pakjerot); kaa arii visu laiku kad negulju, pavadu pie kompja. bet es peedeejos kaadus gadus piecus neesmu slimojis. juus visi redzeejaat kaadaa plaanaa vasaras veejjakaa es staigaaju pashlaik, es pat neaiztaisu to... heh, tas viss ir atkariigs no tevis, no tavas apzinjas. visas slimiibas naak no galvas. ja tu buusi paarliecinaats ka nesaslimsi, ja nestresosi (stress un vispaar negatiivaas emocijas ir kaitiigas veseliibai), tad slimiibas paies garaam arii. -------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
The Tao of posting: Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience. And never underestimate the power of stupid people in large groups... |
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
QUOTE(lastguru @ Feb 4 2006, 22:47) heh, tas viss ir atkariigs no tevis, no tavas apzinjas. visas slimiibas naak no galvas. ja tu buusi paarliecinaats ka nesaslimsi, ja nestresosi (stress un vispaar negatiivaas emocijas ir kaitiigas veseliibai), tad slimiibas paies garaam arii. Pilniibaa piekriitu, viss ir atkariigs no domaam, taas ir materiaalas, kaa domaasi taa buus, so tu pats kontrolee savu seseliibu ![]() Un tigra, vispaar sportoshana nav nemaz tik veseliiga, taa uztur tavu kjermeni atleetisku etc. bet noaardaas "aizsarg slaanis " . |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:13 |