![]() |
![]() |
Ayumi |
![]() ![]()
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 ![]() |
![]() ![]() ![]() Nyuuuuu, Me beidzot skeneri dabūja. (kā redzat) Well, zīmēts uz parastās A4 lapas, parasts zīmulis, vērtējiet, no kritikas nebaidos. Darbi naf pabeikti, es tos vel ar photoshop apstrādāšu. (tākā nepiesienās ka ēnojuma nav ![]() ![]() Zīmēju kādu pusgadu. This post has been edited by Ayumi: Jul 16 2007, 22:56 -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
![]() ![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Man jau tavs pirmais ziimeejums atgaadinaaja kaut ko no Lion King, un, kad ieraudziiju taas kjepas...
Man ljoti patiik ziimeejums ar maati un meitu un par zirnekli. Kikyou, tas, kaapeec tavi ziimeejumi ir veselaam klaseem augstaak par ayumi ziimeejumiem (piedod, ayumi) ir to detalizaacija. Tie ir nevis skices, bet kontuureeti, izkraasoti un visaadi citaadi pabeigti ziimeejumi. Vismaz man patiik tieshi tie no taviem darbiem. Taapat arii tavos skiceetajos darbos chibi emocijas ir daudz izteiktaakas un aizkustinoshaakas (piedod veelreiz, ayumi). Kaa arii sizhets tajos ir fantastisks (es jau eju kaktaa, ayumi). Tajaa pashaa laikaa ayumi darbi tieshaam ir paaraaki par pierastajiem kropliishiem (nee, taa NAV reference). -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Ayumi |
![]()
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 ![]() |
QUOTE(edg @ Feb 10 2006, 03:02) Man jau tavs pirmais ziimeejums atgaadinaaja kaut ko no Lion King, un, kad ieraudziiju taas kjepas... Man ljoti patiik ziimeejums ar maati un meitu un par zirnekli. Kikyou, tas, kaapeec tavi ziimeejumi ir veselaam klaseem augstaak par ayumi ziimeejumiem (piedod, ayumi) ir to detalizaacija. Tie ir nevis skices, bet kontuureeti, izkraasoti un visaadi citaadi pabeigti ziimeejumi. Vismaz man patiik tieshi tie no taviem darbiem. Taapat arii tavos skiceetajos darbos chibi emocijas ir daudz izteiktaakas un aizkustinoshaakas (piedod veelreiz, ayumi). Kaa arii sizhets tajos ir fantastisks (es jau eju kaktaa, ayumi). Tajaa pashaa laikaa ayumi darbi tieshaam ir paaraaki par pierastajiem kropliishiem (nee, taa NAV reference). Lol edg, tur tāda māte neuzdarbojās ![]() ![]() Vienkāršāk sakot, mani zīmējumi ir pavisam prasti ![]() ![]() -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
QUOTE(Ayumi @ Feb 10 2006, 06:50) Es runaaju par diviem dazhaadiem ziimeejumiem: 1. maate un meita 2. zirneklis -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 02:20 |