![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
sipps |
![]()
|
Unregistered ![]() |
taka pedeja laika pietiek ka tu ieraksti
QUOTE(Marekso @ Feb 5 2006, 11:20) un talak var rakstit visu kas ienak prata tad ar es esmu nolemis izvedod mazu topiku par visulaiku divainako personu kas pazistama musdienu sabiedriba. atradu video kadrus ar vienu no slavenākajiem Latvijas iedzīvotājiem galvenajā lomā. Tas ir visu caru cars, debesu atslēgu turētājs, nemirstīgais kalnietis un pasaules valdnieks vienā personā. Tiem, kas grib ar šo viedo vīru iepazīties tuvāk, ir iespēja izlasit interviju. Bet tagad pie lietas: Pirmajā video iefilmēta pasaules valdnieka atzīšanās unikālās redzēšanas spējās. Jāsaka, ka arī es pastāvīgi jūtos tā, ka redzu vienlaikus gan cauri Zemei, gan visam kosmosam. Otrajā video sirmais tēvocis atklāj kāpēc psihenes viņu neņem pretīm un neizklausās nemaz tik traks. Es pat pieļauju domu, ka viņš varētu tīri labi saprast ko un kāpēc dara. Bet, ja psihenē viņš netiek ielaists tikai dēļ tā, ka par daudz ēd, tad kārtējo reizi jāsecina, ka es dzīvoju lieliskā valstī, pašā skaistākajā un neatkarīgākajā no visām brīvajām republikām, kurā opim pat nevar iedot zupīti nostrebties. taka diemzel abi vido ir mistiska karta pazudusi varbut kads zin kur tos meklet? lai nu ka ka jus domajat visd ko vins dara ir vajpratibas pazime vai ar apzinatas darbibas? ja ta tad kapec vins to dara? ![]() ja nu kads nezin ka sis vir izsaktas |
![]() ![]() |
Blackout |
![]()
|
![]() Gimme More ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 294 Joined: 4-November 05 From: Riga ![]() |
Tas stulbais pasaules valdnieks... Man taa reklaama riebjas liidz kaklam... >.> Tas viirs ir bijis tvaika ielaa.. Pats veel staasta, ka taa tvaika iela neko vinjam nav izdariijusi, utt... ak dievs.. >.> Pasaules Valdnieks - Latvietis? NEKAD! NEKAD!
Es to veci esmu redzeejis vairaak kaa 5 reizes uz ielas... -.-|| -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:19 |