![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
sipps |
![]()
|
Unregistered ![]() |
taka pedeja laika pietiek ka tu ieraksti
QUOTE(Marekso @ Feb 5 2006, 11:20) un talak var rakstit visu kas ienak prata tad ar es esmu nolemis izvedod mazu topiku par visulaiku divainako personu kas pazistama musdienu sabiedriba. atradu video kadrus ar vienu no slavenākajiem Latvijas iedzīvotājiem galvenajā lomā. Tas ir visu caru cars, debesu atslēgu turētājs, nemirstīgais kalnietis un pasaules valdnieks vienā personā. Tiem, kas grib ar šo viedo vīru iepazīties tuvāk, ir iespēja izlasit interviju. Bet tagad pie lietas: Pirmajā video iefilmēta pasaules valdnieka atzīšanās unikālās redzēšanas spējās. Jāsaka, ka arī es pastāvīgi jūtos tā, ka redzu vienlaikus gan cauri Zemei, gan visam kosmosam. Otrajā video sirmais tēvocis atklāj kāpēc psihenes viņu neņem pretīm un neizklausās nemaz tik traks. Es pat pieļauju domu, ka viņš varētu tīri labi saprast ko un kāpēc dara. Bet, ja psihenē viņš netiek ielaists tikai dēļ tā, ka par daudz ēd, tad kārtējo reizi jāsecina, ka es dzīvoju lieliskā valstī, pašā skaistākajā un neatkarīgākajā no visām brīvajām republikām, kurā opim pat nevar iedot zupīti nostrebties. taka diemzel abi vido ir mistiska karta pazudusi varbut kads zin kur tos meklet? lai nu ka ka jus domajat visd ko vins dara ir vajpratibas pazime vai ar apzinatas darbibas? ja ta tad kapec vins to dara? ![]() ja nu kads nezin ka sis vir izsaktas |
![]() ![]() |
aivvv |
![]()
|
![]() weirdo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 505 Joined: 18-September 04 From: patiess pokemonu pavelnieks un kurbijkurnes fans ![]() |
un man likaas ka esmu pavadiijis vecriigaa pietiekami ilgu laiku lai peec skata paziitu visus turienees friikus bet izraadaas ka nee
taccu man joprojaam sskkiet ka taa tantinna kas dejo liivu laukumaa ir krutaaka.... ![]() vai arii taa kas speelee beernu ksilafonu ![]() ![]() ![]() This post has been edited by aivvv: Feb 11 2006, 17:06 -------------------- ![]() best anime ever ;) nedraazies pa labi un pa kreisi ja nespeej ar to sadziivot... miili savu dibenu un vinnss miilees tevi un tas nekas ka mans dibens vienalga ir smukaaks par taveejo he he |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:18 |