![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Mēs bieži lietojam šo vārdu kā terminu, lai nievājoši izteikties par citiem cilvēkiem, bet man te pēkšņi sagribējās uzzināt, ko jūs ar to saprotat.. Kur ir robeža starp pokemonu/normālu cilvēku/otaku?
Man te tikko vienā fourmā nosauca par pokemonu, jo es paziņoju, ka man nepatīk Kurbijkurne. Smējos ļooooooti ilgi. Un padomāju - goddamnit - a ja nu es tomēr tiešām esmu pokemons, pati to neapzinoties? -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Seila |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 406 Joined: 6-March 05 From: Rīga ![]() |
QUOTE(edg @ Feb 12 2006, 14:53) Taa kaa pokemoni kaa multene nav vainiiga pie taa, ka visi pa labi un pa kreisi tiek saukaati par "pokemoniem", tad viens cilveeks pameta ideju saukt vinjus savaadaak. Visvairaak vinjus apziimeejoshs man likaas izteiciens "mazie barometri", jo vinji ir ljoti emocionaali cilveecinji ar tieksmeem shiis emocijas strauji mainiit. Es jau censhos paariet uz vaarda "pokemons" aizvietoshanu ar "barometrs". bet vai tavam piemēram sekos citi? -------------------- The ice cream mafia is taking over the world, so don't f*** with the ice cream man!!!
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 July 2025 - 17:50 |