![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Marekso |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 56 Joined: 1-January 06 From: Latvia ![]() |
Ir tāda lieta kā Lucid Dreaming... Vienā vārdā sakot - Tu sapnī saproti ka esi sapnī un pārņem sapni savā kontrolē Sapņa Storyline vairs nau kautkāds GLICHY kautkur kad esi.. varli lidot pēc gribas un darīt ko vēlies...!! Pats esmu pirms kautkādiem 2-3 Gadiem to piedzīvojis bij labi... gribētos biežāk tagad atklāju kā tādus sapņus var padarīt biežākus vai kad pats vēlies
More information about Lucid Dreaming -------------------- -------------------------------------------
![]() |
![]() ![]() |
Kaoru-chan |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 33 Joined: 10-January 06 From: The land of my dreams and hopes! ![]() |
Ja taa godiigi runaajot par sapnjiem un taadaam lietaam tad man bija viens taads sapnis kur es nezinu kaada iemesla deelj nokritu uz muguras virs sliedeem. Es acumirklii pamodos jo man aizsitaas elpa. Vispaar man ir bijushi loti daudzi sapnji kuri man liekas kaa realitaate tapec tajos es uzvedos kaa normaali bet tad kad es saprotu ka tas ir sapnis un gribu kaut ko ko izdariit mani pamodina vai pati pamostos
![]() Un man arii ir bijushi taadi sapnji kuros es kaut kur aizkjeros vai paklupu un uzreiz pamostos bet tik sajuuta taada it kaa buutu tikko no kaut kaadas citas pasaules ieradusies un loti gribaas nokluut tur atpakal bet nesanaak... ![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 14:56 |