![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Mēs bieži lietojam šo vārdu kā terminu, lai nievājoši izteikties par citiem cilvēkiem, bet man te pēkšņi sagribējās uzzināt, ko jūs ar to saprotat.. Kur ir robeža starp pokemonu/normālu cilvēku/otaku?
Man te tikko vienā fourmā nosauca par pokemonu, jo es paziņoju, ka man nepatīk Kurbijkurne. Smējos ļooooooti ilgi. Un padomāju - goddamnit - a ja nu es tomēr tiešām esmu pokemons, pati to neapzinoties? -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Psycholog |
![]()
|
Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 217 Joined: 30-January 06 ![]() |
Izlasiiju liidz 3 lappusei, un man apnika. Bet nu...kas attiecas uz manu personiigo viedokli...
Manupraat sho vaardu vajadzeetu ar likumu aizliegt popularizeet. Kaapeec? Taapeec ka ir vienkaarshi nozheelojami skatiities, kaa pa pasauli skraida apkaart pokemoni, kuri pashi neapzinaas, ka taadi ir, un veel piedevaam nepaartraukti saukaa apkaarteejos par pokemoniem, nemaz neizprotot shii vaarda noziimi...no pieredzes spriezhu... Savukaart, janu gadiijumaa kaads no shiem pashiem pokemoniem uzzina, ko iisti noziimee shis vaards, tad atkal ir probleema ar to, ka vinjus noteikti saak mociit kautkaadi kompleksi...jo reti kursh gribees akcepteet to, ka vinjsh ir pokemons...varbuut ka peec taa uzzinaashanas vinji uzvedas cilveeciigaak, bet katraa gadiijumaa laimiigaaki vinji no taa noteikti nevar palikt... Turklaat, kaads te veel iemineejaas, ka shii vaarda izgudroshana pati par sevi ir kautkaads idiotisms (vai kautkaa taa) - es pilniigi piekriitu...lai gan tomeer ir labaak, ja kaadu saukaa par pokemonu, nevis vienkarshi par idiotu vai dalb**bu vai veel kautkaa tamliidziigi... Un atcerieties, ka kaadreiz mees visi esam bijushi pokemoni...un lielaakaa dalja no mums, neatkariigi no taa, cik veci mees buusim, kautkur buutiibaa arii paliksim taadi... Kautko paaraak daudz es filozofeeju. -------------------- Positive black.
![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 July 2025 - 20:38 |