![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Marekso |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 56 Joined: 1-January 06 From: Latvia ![]() |
Ir tāda lieta kā Lucid Dreaming... Vienā vārdā sakot - Tu sapnī saproti ka esi sapnī un pārņem sapni savā kontrolē Sapņa Storyline vairs nau kautkāds GLICHY kautkur kad esi.. varli lidot pēc gribas un darīt ko vēlies...!! Pats esmu pirms kautkādiem 2-3 Gadiem to piedzīvojis bij labi... gribētos biežāk tagad atklāju kā tādus sapņus var padarīt biežākus vai kad pats vēlies
More information about Lucid Dreaming -------------------- -------------------------------------------
![]() |
![]() ![]() |
Kaede |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1221 Joined: 25-October 04 From: maybe in your dreams ![]() |
Esmu to izjutusi tikai reizi. Man šausmīgi patika. Patiesībā, es daļēji apskaužu tos, kas ko tādu pieprot, jo tas ir fantastiski, ka Tu spēj kontrolēt to, ko redzi un kur atrodies un vari apceļot savā sapnī pat visu pasauli un lidot, tev var būt sapņu boyfreds vai arī tas, ko Tu tik ļoti esi vēlējies, piemēram, man tik ļoti gribētos katru nakti pacelties spārnos un lidot, kā tādam mazam eņģelim, pa visu pasauli...
![]() Tā kā es vienu laiku gāju uz Jogu, tur viens no pasniedzējiem mums arī skaidroja, ka varot iziet no astrālā ķermeņa, brt tas ne visiem izdodoties. Vien ir jābūt ļoti uzmanīgiem, jo ir viens prikols, ka, parastais ķermenis ar astrālo ir saistīts ar kādu saitu, ja to pāarauj kaut kādā veidā- cilvēks mirst! Un, godīi sakot, ja Tu esi izgājis astrālā, piem, miega laikā un pamosties virs grieztiem un negaidīti saporti, ka nespēj pakustēties...nu, nav patīkama sajūta. ![]() -------------------- |
Ella |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1080 Joined: 16-May 04 From: Wherever my heart takes me ... *^^* ![]() |
QUOTE(Natsuki @ Feb 8 2006, 23:13) Iesaku par to boyfriend apdomāt, pie Aya-chan var dabūt grāmatiņu zem nosaukuma "Dream Date" tiem kas lasa angliski.... tieši šī burvīgā sapņu tēma. Nez es sapņu kontroli līdz šim biju uztvērusi kā pašsaprotamu lietu ... ![]() Sapņi man rādās vakarā kad esi uz atrubona stadijas , bet piecelties un pārtraukt sapni vairs nevari... nu dažreiz sanāk ja ļooti mēģina, un no rīta puses, kad atrubons ir pārgājis bet īsti pamodies ar nēesi. Rīta sapņi parasti nedarbojas kad tevi no faktiska atrubona uzrauj augšā modinātājs un pieslēdz tavas smadzenes realitātei piespiedu kārtā! Lai ieietu sapņu valstībā vakarā ir 'velams fizisks nogurums, (es te par sevi runāju jo katram tas ir savādāk) ja esmu riktīgi nogurusi tad sapņos gūtās izjūtas ir īpaši spēcīgas, reizēm var sajukt ar realitāti. Sapņos man ir tikai 2 stadijas un pēc tām es apjēdzu ka tas ir sapnis... Vai nu viss ir pārāk labi, vai nu pārāk sū.... bet ja sū.... tad tik nereālā veidā (sci-fi te man sāk darboties) Personīgi man sapņos vislabāk patīk šūpoties kā laivā tāda sajūta un griezties guļot uz gultas. To otro es atšifrēju pēc vienas filmas noskatīšanās par kkādu spoku māju, tur vienai vecenei gulta sāka griezties kamēr viņa uz tās gulēja, man ar baigi sagribējās tā ![]() Būtībā tas viss ir mūsu smadzenes... tāds kā virtuālās realitātes ģenerators kurš ieslēdzas noteiktā laika posmā, kad mūsu ķermenis n smadzenes atrodas konkrētā (pusatrubona) stadijā.... -------------------- If there's so mutch i must be, can i still just be me? The way I am... Can I trust in My own heart, or remain just one part, of some big plan...
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:11 |